Anální sex - příprava

Otázku položila: Bývalá uživatelka #27645 13.2.2011 10:48

Ahoj women, vy co žijete análním sexem, jak se na něj fyzicky připravujete? Potřebovala bych radu. Bojím se aby ze mě něco jaksi nevypadlo, nevyteklo... víte jak to myslím :-) Děkuji :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, nijak se na něj nepřipravuju.. a klystýr to mi fakt přijde ujetý.. není to zrovna zdravý si ho dělat doma. Normálně to prostě nedělej, když potřebuješ na velkou to je jediný:-D

  • Ahoj, já sice sama s análním sexem osobní zkušenosti nemám, ale vím, že konečník je dlouhý 20cm a až teprve za ním se nacházejí hovínka :-) Takže se nemusíš bát, že by z tebe něco lezlo.. Samozřejmostí je zrovna na velkou nepotřebovat..

  • Ahoj. Tak někdo si dělá klystýr a někomu stačí se ten den, nejlépe ráno, řádně vyprázdnit. Mě zatím stačila ta druhá možnost.

  • Ahoj.Fyzická příprava na anální sex není až tak složitá, jak ta psychická (teda jde-li o POPRVÉ :o)
    Fyzická příprava-je dobré se před stykem vykakat :o), aby konečník nebyl přeplněn kakánkama. Klystýr nedoporučuji - vče se jen naředí a ..... no prostě néééé.
    Psychická příprava-určitě jste o tom doma mluvili, tak předpokládám, že to chcete oba. Chce to uvolnit se. Mluvit o pocitech...dobrý, špatný, chci pokračovat, nechci pokračovat.
    Technika-, namazat lubrikantem, zkusit to neprve prstíkem a pak jemně!!!!!!!!!!! zanořovat...pomalinku!!!!!!!!! Je to přeci jen svěrač, uzpůsobený k pohybu ven a ne dovnitř (chápeš jo?) :DD
    Tak vzrůšu zdar - nazdar.
    (osobní zkušenost - móóć pěkné)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist