Anální sex a bolest

Otázku položila: Anonymní uživatelka #74197 28.9.2012 6:53

Čauťe holky :) .. Mám takový, možná trošičku blbý, dotaz :) .. S přítelem jsme chtěli už párkrát provozovat anální sex. Zasunul, ale nevydržela jsem to bolestí a musel vytahnout. Dokonce mě to pak i při stolici bolelo. Máte to tak některá taky? Existuje nějaká poloha, u které je to míň bolestivé? :) Nebo je tohle úplně normální, že to bolí, než zasune uplně, jestli mi rozumíte :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já mám úplně stejný případ. Přítel chtěl zkusit anální sex, ale já ho z předchozí zkušenosti ráda nemám. Přesto jsem se odhodlala a nechala ho to vyzkoušet. Bohužel to dopadlo tak, že se dostal pouze na krajíček a ještě mě to při stolici bolelo a na papíře jsem měla krev. Díky bohu to vzdal, jako plno dalších věcí :D Nepomohlo nám k tomu ani kupa gelu, tak třeba budeš jiný případ a pujde všechno jak má.

  • Každé ženě je příjemné něco jiného,tudíž je jasné,že tě to bolet může více než kteroukoliv jinou a naopak.K tomuto sexu se používají lubrikační gely,které zmírní bolest...Některé to zvládnou bez nich jiné je potřebují.
    Co se týče polohy,doporučuji z boku,ze zadu "jakoby" na kočku :-)

  • To si asi nebyla dostatečně uvolněná. Jestli tě to bolelo, tak to není v pořádku. Mohla si z toho pak mít třeba nějaké oděrky, když tě to bolelo i potom. Chce to (aspoň ze začátku) hodně gelu a taky je dobré, když ti partner trochu uvolní svěrací svaly než do tebe sám zasune. Třeba ať tě dráždí nejdřív prsty nebo vyzkoušejte nějakou vhodnou sexuální pomůcku. Ale pokud tě to bude bolet, tak to nelámej přes koleno a zkuste to třeba za čas.

  • Zkus si o analnim sexu precist nejaky clanek. Taky jsme to driv zkouseli, tak jsem si par clanku precetla a snad vsude psali, ze je dulezity gel a jit na to postupne. Aspon v zacatcich je to hodne dulezity. Zkouset to nejdriv treba prsty pri mazleni, aby se sverac postupne uvolnil. Kdyz mas na papiru krev a boli te to pri stolici, tak te pritel nekde vevnitr poranil a to neni dobre. Muze to byt prave znamka toho, ze jste na to sli moc rychle a nebyla jsi pripravena.

  • U mě šlo spíš o psychiku. Samozřejmě fyzická bolest taky zpočátku byla, ale můžu říct, že ačkoli anální sex nevyhledávám, své "poprvé" mám za sebou a nic krásnějšího jsem dlouho nezažila. Bylo to tak strašně emotivní, silné a úžasné... je to asi paradox, k tomuhle způsobu milování se podobné přívlastky nehodí, ale nám se to opravdu povedlo. Přítel věděl, že se bojím, ale oba dva jsme to chtěli vyzkoušet a byl tak neskutečně něžný... fakt to bylo nádherné. Takže pevné nervy, může to být i krásné:-)

  • Ahoj,absolutně s tebou soucítím. .. Můj ex-přítel to chtěl zkusit,souhlasila jsem,nakoupili gely,snažili se o maximální uvolnění,příjemnou atmosféru a dopadlo to stejně jako u tebe. Dostal ho tam,ale ta bolest se nedala zvládnout. Naštěstí můj ninejší partner o to nestojí a já se tím už nemusím zabývat:)))Upřímně... vždy mě fascunují slečny pornoherečky,které to zvládají uplně bravurně,bez gelu a okamžitě:):-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist