Anální sex

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23912 4.9.2011 15:24

Tak, včera jsme to s přítelem poprvé vyzkoušeli. Všechno šlo v pohodě, ani mě to nebolelo. Jenže, když mi ho tam strčí, tak mám pocit, že jsem na záchodě :D Nedokážu se odprostit od té představy, že tlačím bobek :D Začal se vám anální sex líbit hned nebo jste to musely pořád zkoušet a začlo se vám to líbit až po delší době?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, myslím si, že se to musí trochu natrénovat :) Když jsme to zkoušeli poprvé, měla jsem podobné pocity a dokonce se mi udělalo strašně zle, málem jsem omdlela. Dlouho mi trvalo, než jsme se k tomu znovu odhodlali. A nyní už je to fajn :)

  • Ahojky, tak me to tak ze zacatku delalo taky tak. A kdyz to dlouho nedelame tak to mam vlastne tak doted. Ale jak to roztrenujeme, tak uz ten pocit nemam. Ja bych rekla, ze to mame kazda jinak, chce to zkouset a az pak poznas zda to pro tebe je ci neni. Ja bych to ale nezvzdavala, ten pozitek pak stoji za to :-)

  • petulinkaa134.9.2011 17:27

    Tak tohle ja neznam,kdyz jsem kdykoliv delala anál,nikdy jsem si to neprikladala k pocitu jako na wc,me to hrozne dela dobre :-) chce to cas,neboj :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist