Anální sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41109 2.8.2011 12:21

Ahoj holky :D :) Můj přítel, po mě chce anální sex, ale jak se na to mam připravit?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No, nejdůležitější je to, jestli ho chceš i ty. Pokud ne, tak se nenech nutit!!
    A pokud ano, tak se musíš pořádně uvolnit, chce to dlouhou předehru a hlavně na všechno pomalu! Musíš říkat, co je ti příjemné, co ne, komunikace je v tomto případě velmi důležitá! Určitě používejte lubrikant, hodně lubrikantu! Ze začátku ať to přítel zkouší jen prstem, opravdu jemně a pomalu.. A také se doporučuje předtím asi tak dvě hodiny nejíst a dobře se vyprázdnit, některé páry praktikují předtím klystýr. A určitě dbát na zvýšenou hygienu, použijte kondom.

  • Doporučím při průniku si masírovat klitoris. Víc se tak uvolníš a půjde to snadno =) Hlavně jak řekla Klárka, použijte kondom!

  • Tak ty se asi připrav hlavně psychicky. Pak stačí když si ten den na velkou a použijete lubrikáč, nám se osvědčil silikonovej. Nevysychá a jede to dlouho :D.
    Nejdřív ať začne prstem... Uvidíš sama, když se Ti to bude líbit, tak to pak půjde samo. Někomu se to třeba ale na poprvé nepovede.
    Nám už se i stalo, že ani lubrikáč není potřeba, ale ani po těch letech to není vždy. Kondom no to je otázka, asi je to pro partnera lepší, ale u nás někdy, když víme, že tak přítel zkončí a už se nevrátí do pochvy, tak si ani kondom nevezme a pak se hned omyje, nikdy neměl žádný problém s nějakým zánětem.
    Jinak klistýr jsem nikdy neměla a "nehodu" jsme taky žádnou neměli.
    Určitě ho usměrňuj, nevím jestli Tvůj partner už ho někdy provozoval, nebo to bude premiéra jen pro Tebe. Někdy jsou hoši trochu hrrrr, co jsem četla. Určitě si nenech líbit něco, co Tě bude bolet.
    Já mám většinou zkušennost, že do mého orgasmu je to geniální a když se udělám, tak mi to pak začne být lehce nepříjemné, takže přítel ví, že když už budu, tak by měl být taky.
    Rozhodně se do toho nepouštěj, pokud nebudeš chtít, stejně by se to asi nepovedlo ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist