Alimenty

Otázku položila: Anonymní uživatelka #59030 24.2.2012 13:47

Ahoj holky. Kolik Vám platí expartner alimenty? Dotaz se týká těch, které jsou rozvedené nebo odloučené a jejich expartner vydělává větší částky.... (Já mám příjem 15 tis. a ex cca 95 tis. Kč). Vím, že jsou stanovené tabulky, ale ne každý soudce se jimi ještě řídí..... Díky za odpověď, za Vaše zkušenosti.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, já mám kolem 19tis, ex má kolem 40tis, někdy k tomu odměny, tak se kvartálně vyšplhá na 50tis. po dohodě (nakonec se umoudřil a nechtěl k soudu) platí 5500 mně + 1500 spoření pro dceru (i kvůli tomu sem taky chtěla požádat o zvýšení - abych mohla naspořit dceři aspon ěnjakou korunku do začátku).

  • petulinkaa1325.2.2012 11:49

    To mas pravdu soudci se rozhoduji jak se zrejme vyspi.Muj kamarad zrovna ted resi jiny soud,jeho exmanzelka ho dala k soudu,aby mu zvysila aliky na malou,ma platit 5000kc,on ma hypoteku,auto na liesing coz mit musi,jina moznost dojizdeni neni,neni z mesta.Malou miva nekdy na vikendy,pokud to byvalka dovoli,ale cuka se.Ona ma rocni vydelek 450 000kc,neplati nic,protoze barak ji postavil tata na jeho pozemku,elektriku,plyn,proste vse ji plati rodice,ona dela na urade plus podnika a vecne jezdi na kone coz je taky par km,jinak nema na praci nic,na malou kasle,nestara se o ni,nezajima se,kdyz ji tata ( muj kamarad) koupi maly veci nebo cokoliv,bejvalka to vyhodi a k soudu dala to,ze on ji nic nedava,nekupuje,proste samy kecy no a pani soudkyne rozhodla,ze kdyz ma otec na hypoteku a liesing,muze mit i 5000k na aliky,coz samozrejme nema :-( takze nase soudy jsou opravdu KATASTOFALNI! kamarad sam rekl,kdybych ty penize mel,maly bych daval,prolem s tim nema,ale kdyz si vezmes tuhle situaci,je to strasny,jak rikaji samy pravnici,soudce rozhodne tak jak se zrovna vyspi! je to dost nespravedlivy,mala ma vychovu prisernou,v podstate zadnou jen vsude rika jak ma maminky miliony na ucte,chodi uspinena v jednich hadrech,hygienu vubec nezna a to ji je 12 let.Mohla bych pokacovat...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist