Alergie na pyl a snažení

Otázku položila: Bývalá uživatelka #44649 9.5.2013 22:31

Ahoj holky, jsem snažilka, která trpí alergií na pyl. V pylové sezóně brávám prášky na alergii (Zyrtec, Claritin, Zodak ... apod.). Jelikož se ale snažíme o miminko, tak mám dilema, zda tyto prášky brát můžu...? Máte nějakou zkušenost?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • co změnit na Xyzal? ten se může. já ho tedka beru (brala) při kojení a i dle lékárnice je to vlastně jedinej, kterej se může při kojení (a v těhu to bude obdobné).

  • Ahoj, obecně se říká, že je horší nekontrolovaná alergie. Záleží, jak moc silnou ji máš. Jsem v 8.týdnu a beru zodac a symbicort. Doktorka mi řekla, že je to v pohodě. Začnu se bez nich dusit, takže je pořád lepší je brát, než mít nedostatek kyslíku pro sebe i pro mimi.

  • luckasim10.5.2013 13:47

    Ahoj, asi je nejlepší se poradit s doktorem.. Já jsem silný pylař od března do června a když jsem oznámila doktorovi, že se snažíme o mimčo tak mi léky zakázal, brala jsem Arerius, jinak mi nechal sprej do nosu..U mě je to horší, že jsem astmatik, tak mi taky nechal inhlalátor, ten prý nevadí..Prý bych akorát v tomto období neměla rodit, ale přiznám se, že jsem to nikdy neřešila, naštěstí budu rodit v září..:-)

  • duramura10.5.2013 19:44

    ja sem byla v dobe nejhorsich projevu pres leto na Zyrtecu - a to v prvnim trimestru. prodiskutovala sem to s osvicenym alergologem. mame zdravou holcicku.
    obecne "muzes" antihistaminika nove generace...zyrtec, xyzal...proste jen neexistuji klinicke studie na tehulkach (samozrejme), tak se v tech pribalacich chrani. ale snazila bych se stejne vydrzet nejvic co to de :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist