Alergie na prací prášek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #377929 8.11.2020 22:43

Ahoj, koupila jsem si prací prášek od Persilu a pěkně jsem se po něm osypala, udělaly se mi nejprve pupínky, které svěděly, teď se z nich vytvořily bolavé puchýřky. Chtěla bych se poradit, s jakým pracím práškem máte nejlepší zkušenosti a který je nejšetrnější? + jak se nejrychleji vyrážky zbavit? Je na to nějaký dobrý krém např.? (vyřadit prací prášek a oblečení v něm vyprané nenosit beru jako samozřejmost) Díky moc předem! :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Vzala bych si nejake antihistaminika (analergin), ci pripadne namazala fenistilem. Myslim ze jsou i kapky fenistil.
    Jinak ja teda persil normalne pouzivam (ten sensitive s mandlovym mydlem, prala jsem i miminkovske veci) a zadne problemy jsme nemeli, ale druhy ktery mam oblibeny je prasek Jelen. :-) myslim ze by stal za zkoušku.

  • Já mám alergii, ale používám právě persil, ten mi nevadí. U mě byl největší problém aviváž, používam Coccolino sensitive a dobrý. Jinak bych chtěla zkusit prací gel místo prášku, mamka je s ním spokojená, Coccolino má taky nějaký sensitive, tak možná taky zkusím. A na vyrážku Analergin nebo Claritine, obojí je bez předpisu :) Pokud to svědí, jako že asi jo, tak mazat fenistilem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 491 odpovědí a 409 681 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist