Alergie na mléko.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #53129 21.10.2012 17:22

Maminky.Kdo má alergické dítko na mléčnou bílkovinu.Jak se to projevilo a v jakém věku?8-o Nejvíce mně zajímá v kojeneckém věku,Zdali to bylo zjištěno.

Tak jsem byla na výtěru.Podezření na tu alergii.Koupila jsem mléko nějaké od Nestlé.A má jíst zeleninu.No dejte mu to ve velkém,když to nechce ani v malém.Za 3 týdny nabral jen 10dkg.Což je žalostně málo.Strádal bobeček můj.Tak snad se to v lepší obrátí.Jsem nešťastná :-(Díky za radu holky..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • U nás se to projevilo asi v 6. týdnu krvavými nitkami ve stolici. Držela jsem nemléčnou dietu při kojení, pak i nemléčnou prcek, ale naštěstí se nakonec alergie neprokázala ani z krve ani z kožních testů, takže teď v roce je bez diety.

  • duramura22.10.2012 10:10

    u nas podobne jako Ala77...v mesici zacala krvacet do stolice a me dr. hned nasadila bezmlecnou dietu. mala podstoupila ruzna vysetreni, nekolik dni sledovani v nemocnici a v podstate vylucovaci metodou ji oznacili za alergickou na bilkoviny kr. mleka. testy take negativni, ale to je prej u takhle malych deticek normalni. chvilku ma dieta zabirala, po 6ti tydnech sem si v ramci expozicniho testu dala maslo a zase krvacela, pak ockovani a do pul roku sme se z toho uz nevyhrabaly, pak sem ji kvuli tomu odstavila a sme na Neocatu. ted jsou male 9m a pomalu zavadime jogurt a zatim v pohode :-) takze snad nas take ceka vesela budoucnost ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist