Alergie na latex

Otázku položila: Betkika26 6.5.2021 19:16

Zdravíčko :) mám menší otázku co se týče latexových kondomů. Měla jsem dlouholetého kamaráda a teď jsme si řekli,že nakonec budeme spolu tvořit pár. Samozřejmě se to bez sexu neobešlo, ale když jsem od něj odjela, měla jsem neustálý pocit svědění u vchodu pochvy a takový tlak při čurání. (zánět jsem již prožila a tohle zánět opravdu nebyl). Trvalo to asi týden to svědění, použila jsem nějaké léky na vaginalní problémy a mastičky,ale pomohl až čas, léky neměly žádný účinek. Teď jsem nám koupila bezlatexové a citím se mnohem lépe, jenže v zápalu přitel použil latexový a na druhý den jsem cítila,že mam zas citlivější vchod (nebyl ve mě s ním víc jak 10 min). Máté s tím nějaká zkušenosti?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mám alergii na latex, ne potvrzenou na alergologii, ale vypozorovanou. Svědění až pálení po použití kondomu, trvalo to několik dní a nepomáhalo na to vůbec nic, maximálně proti svědění trochu prášek na alergii, ale jinak to fyzicky pořád bolelo. Ale vadí mi i Durex bez latexu, jediný, který mi nevadí jsou Skyn. :) Pravděpodobně mi ještě k tomu latexu vadí nějaká složka Durex lubrikantu, kterej používají i na kondomy a samotnej mi vadí taky. Jediná možnost je používat prostě kondomy bez latexu a dávat si na to pozor.

  • Môže byť alergia na latex, ale aj na lubrikant, ktorým sa kondómy mažú. Bezlatexové majú často menej dráždivé lubrikanty. A ak to bol Durex tak je to jasné 😁 s tými má problém mnoho žien, nie kvôli latexu ale spomínanému lubrikantu.

  • Ahoj, mela jsem to podobne jako ty, pri castejsim sexu s latexovym kondomem zacal byt sex navic bolestivy + svedeni a paleni. Resila jsem s gynekologem, stery v poradku a vysledek byl alergie na latex. Mam vypozorovano, ze mi vadi i ruzne lubrikanty. Takze pouzivame zakladni lubrikanty bez parfemace jen na vodni bazi, obcas kondomy skyn a jedeme symptotermalni metodu.

  • Nikdy jsem nevěděl, že mohu získat dobré a spolehlivé kouzla online, kteří by opravdu mohli pomoci lidem jako já, kteří potřebovali pomoc ve vztahu. Oddělila jsem se od svého manžela, když se se mnou rozešel a vrátil se ke své bývalé milence, byl jsem tak zničený a zlomený srdcem. Nebyl jsem sám sebou, dokud mě můj přítel neodkázal na Velkého muže jménem Velká Baba Ogbogo, že by mi mohl pomoci s mojí situací. Zpočátku jsem pochyboval a později se s ním spojil a on mi řekl, že dostane lásku kouzlo připravené na to, abych dostal svého přítele zpět Poté, co jsem provedl potřebné, udělal jsem všechno podle jeho pokynů a k mému největšímu překvapení mi zavolal můj přítel, že se vrací domů, a bylo mu líto všeho, čím mě nechal projít. Výsledek byl úspěšný a dnes žijeme šťastně. Dal jsem mu slovo, že se podělím o své zkušenosti se světem, aby od něj mohli ostatní získat jakoukoli pomoc. Můžete mu poslat e-mail na adresu: greatbabaogbogotemplegmail.com nebo pro naléhavou odpověď napište na jeho linku WhatsApp +2349020168697 ... Děkuji skvěle BaBa Ogbogo

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist