Alergie na barvené vlasy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21634 4.3.2011 7:49

Dobrý den, před 2 dny jsem si byla u kadeřnice obarvit hlavu (ztmavit ze světle hnědé na tmavě hnědou až černou) a projevila se u mě silná alergie na barvu. Mám opuchlou celou tvář a vřídky mě bolí. Chtěla jsem se zeptat, jestly nemáte s tímto nějaké zkušenosti, popř. rady, jak se tohoto jevu zbavit. Předem moc děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl4.3.2011 9:14

    Ahoj, já jednou měla také alergickou reakci. Musela jsem s tím na kožní a z kožního mě poslali z papírem do nemocnice na píchnutí nějaké injekce, dostala jsem nějakou mastičku a za 5 dnů byl pokoj. Ale od té doby si jisté barvy na vlasy nekupují. Dala jsem si tenkrát i pauzu od barvení asi 6 měsíců. A pak si kupovala jen Henna na vlasy. A od té doby pokoj.
    Takže určo si skoč na kožní, napíše Ti papír aby ti v nemocnici píchly injekci, protože ona v ordinaci ty injekce nemá, tedy ne aspoň ta moje kožní. A V nemocnici ti píchnout injekci a pak hned půjdeš domu. Mastičku a prášky budeš mít na receptu od kožního. Měla jsi si k tomu doktorovi skočit asi hned jak se ti to projevilo. Mi kožní vynadala že jsem nepřišla hned, že prý to může ohrozit i život. Držím palce.

  • Souhlasím, rychle na kožní a dá ti mastičku.
    Možná by ještě mohl pomoct Zyrtec. Je to lék na alergické projevy, at už kopřivka, svědění, atd. Seženeš v lékárně bez receptu, ale ta kožní je jistější.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 240 otázek, kterým se dostalo 271 641 odpovědí a 409 764 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist