Alergie?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #58548 24.5.2013 9:11

Ahoj, nikdy jsem nebyla na nic alergická. Včera mi přes noc úplně zčervenaly obě oči, mám oteklá víčka. Byla jsem u doktorky, ta mi řekla, že je to alergie a dala mi mast do očí a nějaké léky. Nevím, připadala mi jakože si myslela, že si sní dělám srandu a na za chvíli vykřiknu apríl.
Dnes se k tomu přidaly uzliny a krvácení z nosu. Jdu tam znova a doufám, že už tam bude moje paní doktorka a ne zástup.
Nemáte s tím prosím někdo zkušenost?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, s tímhle jsem měla problémy před pár lety, stále jsem měla oteklé a rudé oči, víčka se lepila k sobě, hrůza. Na alergologii mi zjistili, že mám alergii na roztoče. Vyměnila jsem polštář a deku za protialergenní a dostala jsem vakcínu, vše brzy odeznělo.:-)

  • Thea1424.5.2013 10:49

    Bohužel, alergie to opravdu může být. Může se projevit kdykoli v průběhu života a také může v průběhu života odeznít. Nikdo neví proč, ani lékaři. Tak jak to popisuješ, začala alergie i mě (v 16 letech) - rudé oči, slzení, pálení, svědění. Později se přidala i rýma a alergický kašel, na který nezabíraly běžné léky na odkašlávání. V září testy a bum: trávy, některé stromy a vlhké plísně. Nasadili mi léky, namíchali vakcínu. Dneska ve 22 letech mi téměř nic není, reaguji už jen na ty plísně, občas si kýchnu, jinak nic...
    Můj alergolog tvrdí, že správně léčený alergik je bez příznaků. No, u mě se mu to povedlo, ani léky už nemusím brát pravidelně ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist