Aktovka nebo batoh pro prvňačku

Otázku položila: Bývalá uživatelka #196144 17.11.2020 14:24

Dobrý den, chtěla bych dceři koupit pod stromeček aktovku nebo školní batoh, poradíte jaký koupit? Příští rok bude z dcerky prvňáček, tak chci, aby měla pod stromečkem překvapení, díky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dobrý den, máme batoh Beckmann, je to norská značka a batohy má fakt kvalitní a dobře zpracované. Navíc mají ergonomicky tvarovaná záda a je lehoučký, má jen 900 gramů. Za mě doporučuji.

  • Zdravím, taky máme batoh Beckmann pro syna - máme ho už druhým rokem a pořád je jako nový. Je z odolného materiálu, je prostorný a synovi se dobře nosí.

  • Zdravím a děkuji za tip! Taky jsem batoh od značky Beckmann objednala! Chtěla jsem původně počkat po Vánocích na slevy, ale větší sleva už asi nebude :) Jsem moc ráda :)

  • Danimilka7.2. 11:50

    Ahoj, prosím jaké mají vaše děti aktovky? Malá (8 let) si doma stěžuje, že chce moderní batoh, ale já asi úplně nevím, co je dnes moderní.. Spolužačky mají prý ty nejhezčí aktovky, ale když jsem se dívala v šatně přijdou mi stejné, jako má malá. Někdy si myslím, že je to jenom z trucu, že chce mít to co ostatní v tu chvíli.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist