Aknecolor

Otázku položila: Anonymní uživatelka #57284 1.1.2012 23:02

Nemáte někdo zkušenosti s tímto přípravkem na akné?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko1.1.2012 23:05

    Mám, a dlouhodobé. Maskuje slušně, prakticky jsem ho používala místo make-upu, teď už jenom když se někde něco vyhodí. Kdysi byl jen jeden odstín, ten byl dost tmavý, minimálně posledních 10 let se ale dodává taky v odstínu light, ten je fajn.

  • Já používám jen aknecolor - nemůžu mít makeupy, ani drahé ani levné - prostě to moje pleť nesnese. Jediný co ano tak je právě tohle... Používám tmavý,ale pokud jsi světlí tip tak bude na tebe hodně tmavý - někdo si kupuje oba a namíchá si ty barvy. JInak co se týká,jestli mi pomáhá na akne - tak možná ano možná ne - je to jak kdy,ale za to krásně kreje :) A co se týká roztírání,tak je teda tužší, já si dám "bobek" na prst a vezmu i nějaký pletový krem a smíchám to s tím,aby se lépe roztíral

  • Taky uz to leta pouzivam. Ale betu to spis jako makeup, nez jako pripravek na akne, za ty leta si na to uz plet asi zvykla a nejaky zlepseni teda nepozoruju, na to pouzivam neco jinyho. Vysusuje, to je pravda, tak je dobry dat di pod to nejakej hydratacni krem, ptz kdyz se pokozka vysusuje, ma tendenci se vic mastit a to se pak clovek leskne jak sklo :D ale jsem s tim spokojena :)

  • petulinkaa132.1.2012 13:57

    pouzivala jsem ho na skole,je to dobry misto make-up,sice nechau proc jsem ho pozivala,nikdy jsem s akne problemy nemela ani ted,ale asi jak se rika,v tech zacatcich malovani chtel mit clovek neco na ty tvari :-D ale je vyborny :-) kamaradka ho musela pouzivat,mela hodne problem s akne a pomahal ji a dost dobre zakryval :-)

  • Tak sem si Aknecolor pořídila..
    První dojem byl dobrej.. :D Když sem si ho nanesla na ruku tak sem žasla !! :D..
    Nanesla sem si ho na obličej, tak moje žasnutí pokleslo..
    Po tak půlhodince sem se podívala do zrdcadla a zase sem žasla :D
    Chce to teda asi ty hodně červený místa ještě asi zakorektorovat zeleným korektorem ale jinak si myslim že je to fajn :)
    Ale hlídat si aby byla pleť bez takových těch suchejch míst, protože je to přes aknecolor vidět (zblízka).
    A hlavně.. :D Kdo s aknecolor začíná jako já... :D bacha ať si dobře rozetřete přechod mezi bradou a krkem :DDD...:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist