Akné mezi nohama

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393291 19.11.2018 20:28

Ahoj mám mezi nohama těsně vedle "díry" velkou bouli vypadá to jako akné a bolí to j každém kroku nevím co s tím mám dělat nějaké rady typy zkušenosti či příčina?

  • 20.11.2018 18:10:01 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Může to být cysta Bartholiniho žlázy. Udělala se mi asi 4x. 3x sama zmizela a po čtvrté už jsem musela jít na vyčištění v narkóze.
    Nejjednodušší je zajít na gyndu a probrat to s dr.
    Prvně mi to jen sledovali. Na operaci jsem šla, až když jsem chtěla otěhotnět a dr. doporučila dát to pryč, aby to nedělalo problémy v těhotentsví a hlavně pak při porodu.

  • Měla jsem už dvakrát něco jako akné na pipce a poprvé jsem se na to zeptala gyndařky (známá) a doporučila klasicky vymáčknout jako akné. Udělala jsem to (i po druhé), bolelo to, ale pomohlo. V podstatě to něco jako akné bylo.

  • Jak uz bylo vyse psano, jedna se o absces Bartoliniho zlazy... Vetsinou se ceka, az sam "praskne" protoze vymacknuti fakt hodne boli. Ale treba me k prasknuti pomahala horka vana. Dala jsem si hodinu horkou vanu jako ze jsem v ni fakt lezela, cetla si a co chvili pripoustela teplou vodu a druhy den prasknul sam....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist