Akné

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425137 10.3.2021 11:35

Ahoj, je tu někdo, kdo vyléčil akné? Poradíte mi prosím, co zabírá? Vyzkoušela jsem už snad všechno, co existuje, ať levné nebo drahé produkty, po ničem ani trochu zlepšení. Kožní u nás ve meste je příšerný, ani se na mě nepodíval, jaký mám typ pleti atd a rovnou mi předepsal nějakou kyselinu. Příšerným způsobem mi to vysusilo obličej a měla jsem všude suchá místa, vypadalo to snad ještě hůř, než pupínky. :( Děkuji za rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkus Tea tree oil, pokud si ho už nezkusili. Nedávno jsem řešila to stejný a poradili mi ho. Urychluje hojení, pomáhá mi :) Zkus ho neředěný nanést přímo na pupínky (jestli nebudeš mít reakci), nejlépe na noc, protože má svou typickou vůni (zápach), tak ať s ním nechodíš mezi lidi - koukali by na tebe asi 😀
    Nebo proste i přes den, když budeš doma :)
    Dále mi doporučili ručník namočený do teplé vody a namočit obličej. Obličej vydenzifikovat peroxidem vodíkem - to vyzkouším.
    Myslím si, že drahé přípravky není 100% jistota.

  • Značka the ordinary, nekupuji už nic jiného :) při správné kombinaci se ti to může zlepšit o 90%. Ale například já trpím na akné i na zadečku a na to mi zas pomaha tea tree olejicek.

  • Mně pomohlo 2x denně čištění jarischovým roztokem a večer používám mastičku Skinoren (často je v lékárnách nedostupná nebo na objednání, ale stojí to za to). Měla jsem hrozně akné a toto mi doporučila kožní. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 507 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist