Akné

Otázku položila: Bývalá uživatelka #196082 19.4.2020 16:02

Co vám nejvíce pomohlo na akné prosím?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mi jediná věc - Roaccutane.

  • Ahoj, za mě je nejdůležitější správná péče o pleť a životospráva. Čistit pleť 2x denně, opravdu jen ráno a večer, ani méně, ani více. Pečlivě se odličovat. Používat veškerou kosmetiku bez alkoholu, nejlépe bio kosmetiku. Nesahat si na obličej, nevymackavat pupínky. Častěji měnit ložní prádlo i ručníky. A co je také hodně důležité, jíst zdravě - hodně zeleniny, ovoce a omezit smažená, kořeněná, tučná a mastná jídla, někomu vadí i mléčné výrobky. Pít hodně obyčejné vody, nebo zeleného čaje bez cukru. Mně osobně pomohlo i doplnit vitamín B. A samozřejmě pohyb na čerstvém vzduchu. Co se týče různé kosmetiky na akné, super jsou konopné masticky přímo na akné z lékárny, nebo čistý tea tree olej, aplikovat přímo na pupínky. Pomáhá mi i sudocrem z lékárny, mažu tím ty velké pupínky, hoji se pak rychleji. Přeji hodně štěstí.

  • radmila20.4.2020 11:29

    Syn měl také problémy s akné. Vyzkoušeli jsme , co se dalo. Mastičky, vodičky, léky od kožního lékaře a výsledky mizerné. Až jsem jednou v časopise narazila na laserové ošetření pleti s akné. Zázrak! Pět sezení po 500 Kč ( r. 2013) a bylo po akné! Během půl roku odstraněn letitý problém. Dodnes nechápu, proč nám tuto možnost nesdělila paní doktorka. Neváhejte! Výsledek je zaručený a navíc trvalý!! Zdraví Radmila z Chomutova

  • Palankova7.10.2021 3:05

    Problém s akné jsem se snažila řešit opravdu dlouho. Nic mi na to nepomáhalo a to jsem to řešila opravdu dlouho. Když jsem byla u kamarádky, tak jsem viděla že používá konopný olej https://www.cbdcko.cz/cbg-oleje/cbg-konopny-olej-full-spectrum-5-10ml/, tak jsem ho také vyzkoušela. Zhruba po měsíci pravidelného užívání se mi podařilo akné kompletně zlikvidovat.

  • Anezka1221.9.2022 12:24

    Já doporučuji vyzkoušet tuto tinkturu - https://www.etcbd.cz/produkty/propolisova-tinktura-s-cbd-30-ml/ . CBD pomáhá, ne vždy ale ve formě oleje.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist