Akné

Otázku položila: Eva10 19.9.2017 20:05

Ahoj,jsem na intru a mám akné na bradě, čele a na nosu, jeden beďar na čele se mi nějak nevim co, prostě se mi z toho udělal jakoby hnědej flek a bolí, no každopádně potřebuju mít do pátka čistej obličej bez akné :/ nevíte jak léčbu urychlit, nebo prostě něco aby to co nejrychleji zmizelo..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Maž si pupínky sudocremem nebo zinkovou mastí. Je sice úterý, ale záleží jak máš pupínky hluboký, pokud jsou hluboký nebo je to takový ten pod kůží, tak ti asi do pátku nezmizí... Proč z toho děláš takovou vědu? Já trpím na akné od 12 let, možná i dýl. Teď je mi 18, občas se nějakej pupínek udělá a jinak mám červený jizvy a takový ty ďolíčky... Není pravda, že make-up je špatnej na pleť, naopak ji chrání, ale důležitý je si pleť večer důkladně odlíčit. A voda vysušuje, takže tu nedoporučuju. Mýdlo nic moc, maximálně můžeš zkusit mýdlo z mrtvého moře, to opravdu pomáhá. Pupínky si nedrbej ani nemačkej.

  • Umyvej si ho specialnim setrnym mydlem na oblicej (pokud ho nemas tak zkus hodne zredene intimni mydlo) a JEMNE! Hlavne si ty pupinky nedrhni.
    Na kremy momentalne zapomen, jeste vice by tito zhorsily. Pokud pouzivas makeup, tak zkus nejaky nemastny a neparfemovany. Odlicuj se jen vodou, aby sis to nepodrazdila. A ber vitamin b.
    Mi taky pomaha si potrit oblicej medem
    :-) Hodne stesti. :-)

  • Majus14.5.2019 21:54

    Pokud na akné trpíš, tak jediné co mě napadá, tak nejrychleji by ses toho mohla zbavit pomocí holywood peelingu, po kterém dochází k opravdu velkému zlepšení. Taky jsem ho podstoupila a z výsledku jsem byla unešená. Nevím odkud jsi, ale na ošetření jsem byla tady www.amarylliscentrum.cz

  • macicekkajik20.9.2017 9:42

    Kup si dubovou kůru a nebo tymián (mateřídouška) udělej si odvar a pokud možno 3x denně si tím oplachuj postižená místa a večer si můžeš udělat obklad. Záleží na tobě, jak budeš poctívá a podle toho se ti to zahojí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 661 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist