Akné

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33421 23.8.2011 21:41

Ahojky chtěla jsem se zeptat trpíte taky někdo tím akné? Já ho mám opravdu šílené,nevím si rady.Mám to až šílené vředy,strašně bolí,nejdou vymáčknout.Snažím se teď přes léto nedávat si tolik macke-up aby mi to dýchalo,ale přide mi že to je jedno jestli ho mám nebo ne.Neporadí temi někdo jak ho zničit??? Předem vám děkuju :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mě na akné pomohla jen HA, nic jiného nezabíralo. Ale když to máš tolik, tak zkus kožní, třeba by to opravdu chtělo nějaký hormon, ale nevím, jen zkouším něco vymyslet,možná je to blbost;) Jediné co trochu zabíralo byl krém z konopí, ovšem já měla domácí:)))) nevím jestli ty chemické co prodávají jsou tak dobré...to by chtělo zapátrat. Nebo se zkus optat, hodně lidí to pěstuje na mastičky...;)

  • Nepoužívej make-up, ráno a večer čisti důkladně a skus od Yves-Rocher gomáž. Je to přírodní francouzská kosmetika. Používám ted z meruňkových jader 2x týdně a je naprosto skvělá. A pokud nepomůže ani tohle tak ještě dobře pomůže dermatoložka a nebo HA.

  • Me taky pomohla az HA, pak kdyz jsem vysadila, tak to byla zase sila.. Tak jsem taky bezradna s tim, jak to dlouhodobe bez HA resit. Ve svym veku vypadam jak 15leta pubertacka...

  • Zkoušela jsi někdy už výrobky z řady Pure Active od Garnieru? Já mám teda akné jak kdy, ale teď se mi vyhazuje hodně, nevím proč :(, ale tohle na to pomáhá. Hlavně je skvělej ten Roll-on, pomažu zarudlé místečko a pupínek se ztratí.

  • Ja vyzkousela na akne dost veci a nakonec se mi pouze zhorsilo, tkaze jsem se nakonec odhodlala a nasla si dermatolozku. Akne mam ted pod kontrolou, ted v tech vedrech na pleti vidim samozrejme zhorseni, ale to je normalni a o akne se v podstate neda mluvit, jsem vazne spokojena. Od doktorky jsem se navic dozvedela, ze vetsina tech vyrobku na akne, co najdes v obchodech, je pro muj typ kuze absolutne spatnej. Dneska jsem rada, ze jsem za ni sla.

  • zkus pastu na zuby-zní to divně ale mě to pomáhá :)

  • Mně pomohla taky HA, ale ani po 3/4 roce to není storocentní :( Občas mi něco vyskočí... cca. ve 13ti jsem brala aspoň půl roku každý den antibiotika a to zabralo výrazně, ale po dvou letech se to zase zhoršilo... Teď mám antibiotikovou mastičku a ta pomáhá :)

  • Verousek8923.8.2011 22:46

    Pokud máš velké problémy, tak ti nejspíš přípravky z obchodu nepomohou. Nejlépe, abys navštívila buď dermatoložku nebo si zajdi na kožní, tam akné léčí běžně :) Jinak o zubní pastě už jsem taky slyšela, tak to můžeš zkusit. Já běžně používám na pravidelné čistění pleti peeling od garnier pure active 3v1 a jsem moc spokojená, je to to jediné, co mi zabere.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist