Ahooj

Otázku položila: Bývalá uživatelka #41016 6.6.2012 20:58

Ahoj prosim poradte mi.. vyspala jsem se s klukem.. Ale praskl nam kondom.. Kdyz otehotnim..musim mit potvrzeni od rodičů na miniinterrupci,když mi je 15?? díky! :-(

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A co ještě zkusit prášek "PO", je to svinstvo, ale lepší než potrat, aspoň tedy pro mě. Ovšem pokud není pozdě...
    Jinak potvrzení nevím, jestli potřebuješ, teď nějak upravili zákony, to ti snad zodpoví někdo jiný.

  • Potvrzení jsem se dočetla, že by nutné být nemělo, ovšem praxe je jiná. Mé neteři se stalo přesně to samé, je jí necelých 18 let a ze zdravotních důvodů je interupce asi nejlepší řešení, bohužel potřebuje souhlasy obou rodičů, ale otec jí ho dát nechce, ted to řeší u právníka, aby se to ještě stihlo (je vážně nemocná, proto takový hon na potrat, jinak by jsi dítě nechala).
    Tobě doporučuji pilulku PO, i když je to svinstvo.
    A neodpustím si ti říct, že interupce je velký zásah do těla a kdyby jsi to udělala bez vědomí rodičů, zasloužila by sis tak, že by sis hodně dlouho nesedla, rodiče jsou za tebe zodpovědní a po potratu můžeš mít hodně velké komplikace, myslíš, že si to tvoje maminka zaslouží?

  • Petra123456.6.2012 23:27

    čauky my jsme se ve zdravotnictví učili, že od 15 - 16 let je potřeba souhlas rodičů, 17 - 18 let se dává na vědomí rodičům, že zákrok proběhl a od 18 let si už vše rozhoduješ sama

  • Ahoj, jelikož to musí být na očkování, tak si myslím, že budeš muset.

  • petulinkaa136.6.2012 22:42

    No myslim si,že potvrzeni potrebovat budes.Já jsem tenkrát v 16ti taky potrebovala na miniinterupci,ale jak pisou holky,zkus pilulku ,,po" jestli není pozde.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 611 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist