Ahoj prosím nějaké rychlé rady..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51476 24.3.2012 15:57

Ahojky... Dneska se poprvé vyspím s klukem.. Je to můj přítel jsme spolu už přez 8 měsícu a doopravdy se těsím. Jsem připravená kondomy všechno.. Nijak si to nechci plánovat ale nějak nemužu přijit na nějakou polohu jak mam ležet nebo tak..

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, no mě překvapilo to, že jste spolu 8 měsíců a budete mít své poprvé.. To je strašně hezké a jen tak se to nevidí!!! ;-). Super, chválím!!!
    Jinak se nestresuj, ono to bude nakonec úplně jinak, než si plánuješ..:-)) Hezky si to užijte oba dva a na nic při tom nemysli, ono to vše vyplyne nějak samo, uvidíš :)

  • Ahoj, před 7 měsíci jsem měla své poprvé já. Sice to trochu bolelo, ale tebe to bolet nemusí. Všechno nech na příteli. Hlavně se uvolni, musíš mu říct co je ti příjemné nebo nepříjemné. :-) Klasickým misionářem nic nezkazíš :)

  • Rozhodně se uvolni a nech iniciativu na příteli, rozhodně bych ale u "poprvé" nijak polohově neexperimentovala, tedy klasika je nejlepší. Ale uvidíš, vše přijde samo :-D, hlavně si to užij.

  • Holky mají pravdu...Nech vše na pocitech.vše se poddá uvidíš.Já své poprvé jéééé.To je už moře let.Sice to nebylo to nej,ale člověk na to jen tak nezapomene.:-)užij si hezký večer....:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist