Ahoj . Mám takový dotaz. :D :D

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47189 19.12.2011 20:37

Chci se zeptat.. Za párd ní du poprve ke gyekologovi. ale fakt nevim jak bych se mela chovat.. svliknu se za tou kabinkou a to si tam jako za nim napochoduju uplne naha nebo bych si mela vzít třeba sukni a u nej si ji vyhrnout nebo jak.. za vaše komenty bych byla rada. díky. :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahojky, u nás gyndr. žádné věci na převlečení nemá, za 30kč si můžeš zakoupit papírovou sukýnku, ale s tímhle já počítám jen v případě, že bych si zapomněla vzít vlastní sukni ;-) Jinak jak tam přijdu, tak tam přijdu, z tašky si vytáhnu svou superdžínovou sukýnku a naběhnu tam v ní...samozřejmě bez kalhotek ;-) Sukně by měla být volnější...jednou jsem tam naběhla v úzké látkové letní sportovní sukýnce a jaksi jsem vyšetření trošku komplikovala :-)
    Úplně svlečená tam nechoď, sice jsou dr. zvyklí, ale moje kamarádka tam jednou naběhla jen v rouše Evině a on jak ji viděl, tak se začal smát a řekl jí, že s tím svlíkáním to zase přehánět nemusela :D Poslal ji obléct....píšu to jen abych ti ušetřila čas v kabince :-D

  • Moje doktorka ma v kabinkach napsany, aby se do ordinace chodilo bud v sukni nebo dlouhym triku. Me samotny by to pripadlo hloupy jit tam jen tak..

  • petulinkaa1320.12.2011 16:23

    Chovej se normalne a neboj,on ti sam/sama rekne co mas delat,jestli si mas jit odlozit a ptat se te na co potrebuje,pokud mas nejaky problem v pohode to rekni,neboj se,pomuze ti...co se tyce vysetreni tak je lepsi si vzit sukni,aby ses necitila treba trapnejs nebo tak,nebo delsi triko,ale kazdy to nevyzaduje,muj soucasny gynekolog to nevyzaduje a kdyz jsem u nej byla uplne poprve tak mi sam rekl,ze sukni mit nemusim,ze jemu to nevadi a pro me lepsi,nemusim sebou nic nosit a stydet se nestydim....:-) takze si sundej jen kalhoty a kalhotky a jdi tam,nic vic nemusis :-)

  • Můžeš i klidně vzít sukni, nebo blouhé triko apod. Nebo u něj většinou bývají nějaké "hadry" které si můžeš kolem sebe omotat, ten můj tam toho má plný věšák, tak si vždycky půjčím takvou omotávací sukni, cítím se tak líp. Nicméně, klidně si nemusíš brát nic;) Myslím, že ho nic nepřekvapí:))

  • jj, souhlasíms ruzii. když sem byla náctka, tak sem k Dr chodila v sukni, abych si nepřipadala blbě s holým zadkem :-p dneska tam kam chodím, tak mají zavazovací sukýnky...a po použití se dávají do jednoho "koše" oni vyperou a dají na nové použití. takže pro každou ženskou sou tam přichystané čisté.

  • Když jsem byla poprvé na gyndě, tak jsme si jen povídali, ale jinak chodím v sukni, kterou si vyhrnu nebo můžeš delší tričko. Ten můj to má dokonce napsaný na dveřích, že vstup do ordinace pouze v sukni nebo s dlouhým tričkem a v ponožkách.

  • jejda, neboj se :) já se vždy vysvleču za zástěnou a štráduju si to polohaná na kozu :-D odjakživa to tak dělám, ale pokud se stydíš, převleč se do sukně :) uvidíš že na další návštěvě už se nebudeš tak stydět, přecijen je to doktor! ;)

  • U nás se převlíkáš v sesterně v kabince a pak jdeš přes sesternu do ordinace. taky si nejdřív s doktorem povídám, tak bych tam nechtěla být s holým zadkem, nosím sukni a kdybych zapomněla, tak tam mají na prpdej jednorázovky

  • Ahoj, ja chodim k doktorovi do ordinace v kalhotkach a tricku. Vzdy si jeste neco cvaká do pocitace, zepta se me na psoeldni MS jeslti mam nejake problemy apod. A vzdy mi rekne at se nachvili u jeho stolu posadim abych nemusela stat. A s holym zadkem tam opravdu nesedim. PAk rekne odlozte si a vyskočte :-D . Ma tam odkladaci kosicek na kalhotky tak vzdy jen sundam kalhotky. A stydet se vubec nemusis, pro doktory je to jak nandavat rohliky v krame do pytliku.

  • duramura20.12.2011 10:45

    uz sem vystridala par gynekologu (jak sem se stehovala) a nikdy sem to neresila jinak nez, ze po svleknuti v kabince sem si nechala kalhotky a ty pak pred vyskocenim na vys. luzko shodila a v poho.
    s nakou sukenkou na puceni sem se nesetkala, ale slysela sem o tom :-)

  • já chodim normalne s tim holým zadkem :-D vsak on je zvyklej má to tam jako na běžícím páse...

  • Taky si nechávám kalhotky, protože nejdřív si chce povídat a tak sedím na židli vedle jeho stolu, no a pak jen řekne vylezte si a tak si je sundám a nechám v ruce a k UTZ už jdu nahá (dělá mi hoi každou kontrolu) s hadrama a sukýnkama jsem se ještě nesetkala. Ale jinak si myslím, že je to úplně jedno :-))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist