ASKO

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24320 16.1.2012 12:55

Ahojky holky chtěla jsem se optat zda některá z vás koupila sedací soupravu v asku?? Já jsem teda ikeácká maniačka,ale prodávám naší sedačku z ikei a vyhlídla jsem si sedačku v asku za 12990,- a nevím zda do ní jít ohledně kvality co myslíte máte některá špatné zkušenosti nebo popřípadě víte nějaké negativní stránky o této společnosti poraďte prosím děkuji mnohokrát za každé info papa

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Bohužel neporadím s kvalitou, ale objednali jsme si tam sedačku a po měsíci a půl jsem si nechala vrátit zálohu, protože jsem ji stále neměla :-( A jednoduché to s nimi nebylo. Jinak taky jsem ikeácká maniačka a přmyšlela jsem o sedačce z ikei, jaká je kvalita???

  • Ahojky, tak my už rok máme sedačku z Eko kůže a je parádní - neni proszená, údržba pefektní :) ... Je fakt,že my nakupujeme jen v Asku,jelikož Ikeu tu nemáme :) takže za mě můžu jen doporučit

  • petulinkaa1316.1.2012 15:49

    z Aska sedačku máme,máme jí 5 let a nemůžeme si stezovat,davali jsme za ni 25 000kc a je suprova,velika...ale kvalitne bych rekla,ze skvely :-) alespon my jsme spokojeny,jinak mamina kupovala sedacku z Aska,ale jen jako že jí dovezli do Aska,jinak byla od jinud...:-)

  • ahojky, nevím jak u sedaček a nevím jak jinde, ale u nás byly s Askem a s kvalitou vždycky problémy...kolegyně na kuchyň čekala 2 měsíce, až pak odstoupila od smlouvy a koupila ji v Ikee...Naši si tam objednali kuchyň, sice levnou, ale ta kvalita je fakt hnusná, všechno časem odpadává...Teď prý změnili dodavatele, že už nejsou polští, ale snad teď mají německého dodavatele, naši si objednali obývací stěnu - prohlé dřevo, pak si objednávali komodu a uštíplá lišta a navíc stejný odstín a vypadá to úplně jinak...No naši akorát vyreklamují rozbité a poškozené a zbytek už radši řešit nebudou...Snad mají sedačky lepší, taky se nám tam v letáku některé líbily :-)

  • Před časem jsem se na sedačky v Asku dívala, ale abych pravdu řekla, tak mi přišly dost předražené. Jedna se mi tam hrozně líbila, ale tolik bych za ni prostě nedala. Vtipné je, že na https://www.signal-nabytek.cz/cs/sedaci-soupravy-a-pohovky jsem o pár dní později našla skoro tu samou, ale za podstatně méně peněz.

  • Já tedy upřímně nevím, zda bych šla do nějakého takového velkého nábytkářského domu jako je Asko nebo třeba Ikea... Já daleko raději osobně podpořím nějaké menší prodejce jako je třeba zde toto - https://www.greenmat.cz/Nabytek-c184_0_1.htm ... Tam má člověk jistotu , že to tvoří s nějakou kvalitou a nejde jim primárně jen o výdělek a všechno rychle rychle prodat.

  • Já jsem se nedávno byla v Asku dívat právě na sedací soupravy a přišlo mi teda, že to tam mají šíleně předražené. Nějakou novou sedačku bychom do obývacího pokoje chtěli, ale tolik co chtějí v Asku za to dávat nebudu. Spíš asi budu sledovat třeba https://www.biginzerce.cz/ jestli se tam dřív nebo později neobjeví nějaká pěkná za odvoz. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 545 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist