70.tiny

Otázku položila: Anonymní uživatelka #30135 12.1.2012 18:37

Pěkný den womenzonky,
toto téma tady nepatří, ale chtěla jsem radu, vím, že je to hodně individuální, ale:

Za měsíc jdu na oslavu 70.-ých narozenin babičky mého přítele, opavdu netuším co koupit. Přemýšlela jsem o nějakém malém dárkovém koši, ale zase tam je od konzerv, chipsů až po alkohol a to si zase říkám, jestli starý člověk vůbec jí (sladkosti, chipsy atd.), falšku taky sama nevypije a návštěv jí moc nechodí. Sladké taky moc asi jíst nebude, takže bonboniéra také padá. Jsem ochotna investovat 500Kč. Co tak kupujete vy? Babičkám, maminkám...něco klasického, co by opravdu potěšilo?

Děkuju holky za rady :) ještě mám měsíc, tak se snad pro něco rozhodnu :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A nemůžeš dát babičce nějakou hezkou fotky Tebe a přítele? U nás to jednoznačně zabírá :-). Nebo jí dej kytku, vezmi foťák na oslavu a pak jí dej dodatečně fotky z oslavy. Myslím, že pro člověka, který v podstatě moc věcí nepotřebuje je památka to pravé :-).

  • Andrea06028912.1.2012 19:43

    Já bych nechala udělat nějaký poukázkový kupon a ať si babča třeba nakoupí jídlo nebo něco co potřebuje . :)

  • Martasek8912.1.2012 18:44

    Přítel ví, co třeba babi ráda mlsá, jí, nebo co má obecně ráda ?

  • Já jsem dala babi na vanoce termofon, alpu - porad si neco maze :-) fotky maleho a prasek na prani Lovelu - vsechny prásky ji pry smrdi, tak at ma neco co muzou mimi. Kupon do tel by se mozna hodil - strasim je lito si to kupovat sami.

  • viděla sem různé nápady na slané kytky - salám, sýr, tyčinky ... pochutná si rovnou celá rodina při oslavě a babička bude mít radost :-) dá se to celkem snadno udělat svépomocí doma a babička ocení i zručnost s jakou to bude uděláno. jinak opravdu lidé v tomto věku ocení asi nejvíc to, co si sami nemůžou dovolit koupit nebo nějaký dárkový pokuaz třeba na masáž (tu každý potřebuje, obvzlášt v tomto věku) ;-)

  • xxKami13.1.2012 12:03

    Ahoj, co takhle sada nějakých hezkých ručníků? To jsem koupili naší a mělo to úspěch.
    Nebo jestli babi něco sbírá, porcelánovou panenku, nevím:-) Zkus od někoho vyčíhnout, co má aspoň malinko ráda.

  • Ahoj, my davali babicce i dedovi seskladat kos z ceho jsme chteli... ve zdravy vyzive (treba) jsme si vybrali v obchode co jim chutnalo a u pokladny nam to do pul hodinky nacancala do pekneho kose a byli oba nadseni, ze si zamlsali podle svych chuti... neni to spatnej napad, ale nic moc original asi...

  • JanaRad14.1.2012 19:10

    No my dělali koš i na 80 narozeniny a radost to udělalo, měli jsme ještě druhý dárek - obyčejný půllitrový hrnek porcelánový bílý - na ten jsme nechali napsat číslo 80, na druhou stranu naše jména, byly na tom i kytičky, prostě nádhera a babička měla velkou radost....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 736 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist