4 měsíce a sportovní kočárek

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34371 13.10.2012 20:35

Milé maminy,jdu k Vám pro radu ohledně sportovního kočárku.Náš syn bude mít za pár dní 4 měsíce a už má 65cm.Korbu mám velkou 74cm + momentálně podzimní fusak Emitex už teď když se protáhne je přes celou korbičku,a tak pochybuji,že do Vánoc v ní vydržíme,jelikož když se přidá zimní fusak+třeba deka tak to je jasný,že prostor bude minimální,jelikož Nicolas má rýd kolem sebe dost prostoru,uvažuju o výmněně cca za měsíc.Sporťák máme polohovací.Co si o tom myslíte?Dělám chybu?Nemyslím,že by hned usel sedět když je polohovací může přeci ležet,a nebo pololeh?Všem děkuji za názory.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • duramura13.10.2012 20:53

    jestli mas polohovaci do zcela lehu, tak je to prece uplne jedno :-)
    me mala este v 9ti mesicich sama nesedi, ale do pololehu ji nekdy davam, v lehacce je pri krmeni zrovna tak a prece tak netravi hodiny. do zcela sedu urcite ne, ale myslim, ze se jede z extremu do extremu...posazovani deticek vs striktni dodrzovani kdejakeho pokynu...
    kamaradka mela stejnej problem (x-lander) a pucovala si holt na zimu kocarek od kamaradky

  • Ahojky,náš malý byl taky velký a i když se všude píše od půlroku, byl ve sporťáku od 5 měsíců. Měl ho ale vleže a musela jsem ho poutat. Naopak se mu v něm líbilo, protože viděl krásně ven. Kdyby se mi vešel do korbičky,tak bych ho nevyměnila, ale co sedalo dělat. A to jsme měli docela velikou korbičku od Camu.

  • Borlova13.10.2012 22:06

    Pokavaď máš polohovací kočárek a necháš ho v kočárku ležet, tak v pohodě. Mýmu Dáňovi bude 9 měsíců a nesedne si ještě sám, tak prostě ve sporťáku leží a vůbec mu to nevadí, protože vidí ven.:-) Kdežto v korbičce mi někdy ke konci 6 měsíce začal dělat lumpárny, že se hodně zvedal, vystrkoval nohy z kočárku, dělal lehsedy, protože neviděl, tak jsem ho dala právě do sporťáku a jak je v něm spokojený, ikdyž leží:-) Takže v tom nevidím problém, proč by jsi tam Nicolase nemohla dát;-)

  • pokud sám nesedí, určitě bych nedávala kočárek do uplně svislé polohy....ničíš mu tím páteř...ale do té střední polohy si myslím, že může jít...hlavně NIKDY neposazovat dítě sama....ono samo se musí naučit....žádné podpíraní polštáři a dekammi apod........

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist