4 dny slabe // carky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #78665 2.11.2012 19:08

Ahoj Holky, 25.10 jsem ocekavala ms..neprisla...a konecne 29.10 vysly dve carky....pro kontrolu jsem si delala druhyden dalsi...a malinkato silnejsi...dnes mamatest 10 s tim, ze uz tam bude poradna cara a druha je ale zadna slava...stalo se to nekomu ? K mudr. Jdu he ctvrtek a neskutecne se to tahne :-( zazil jste to nekdo ?

zkusim hodit foto :-) akorat se clovek stresuje...ale vydrzet se to neda ;-)

tak mám to vložené na profilu :-) jestli to najdete :-) ty tři testy jsou nějaké jiné cemio nebo tak nějak...ty byly hned ze začátku a ten mamatest je tam jeden..blbě se to fotí už je moc tma...tak snad tam něco uvidíte...jo jo to je ta netrpělivost...puvodně jsem chtěla k mudr až za 14 dní, ale nedá se vydržet :-) a myslím, že jsem otěotněla nějak před ms...to samé u prvního těhu :-)

Tak u mě to dopadlo špatně...včera večer jsem začala špinit a dneska přišla hodně silná ms s křečema...k mudr. jdu za hodinu, ale je jasný, jak to dopadlo :-/

Holky nevím jestli se Vám to ukáže.. JIž 10 dní mám znovu dvě čárky na testu a sílí...tak doufám, že tentokrát to už bude mít dobrý konec...měla bych být 6+0...ve čt jdu na gyndu, tak DOUFÁM !! :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 229 otázek, kterým se dostalo 271 608 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist