3 otázky ohledně holení a depilace

Otázku položila: Bývalá uživatelka #31453 13.3.2011 17:56

Ahoj, mám pár otázek ohledně holení a depilace.
1) Nedokážu se na intimním míst depilovat, ale holení vydrží sotva den a už mi "rašej" chloupky. Nevíte o nějakým receptu, díky kterýmu bych neměla chlupy aspoň dva dny? Myslim nějakej krém, gel nebo cokoliv jinýh.
2) Na lýtkách, i když se odepiluju, tak na nich mám takový černý čárečky, který vypadaj jako chlupy, ale chlupy to nejsou je to něco na kůži. Nesetkal jste se s tím už někdo? Nevíte co by to mohlo být a jak se toho zbavit?
3) Neznáte přípravek, který by zesvětlil chlupy na rukou? Jsem bruneta a mám na rukou chlupy skoro jak chlap. Dost mě to trápí.

Děkuju předem za jakoukoliv odpověď

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,
    začnu od 3) jsem taky bruneta, mam chlupatý ruce a štve mě to, takže normálně si je depiluju strojkem, což docela bolí, ale napoprvé jsem si to nechala udělat voskem u kosmetičky a pak už jsem to jenom "udržovala" strojkem, ted jsem tehotna a přecitlivěla na každej dotek, takže mam ruce chlupaty. doporučuju tu kosmetičku, ona ti poradí co je nejlepší nebo když budeš depilovat nohy udělej si i ruce, je to nejlepší si myslím podle vlastní zkušenosti.
    add 2) nohy si též holím depilačním strojkem a taky mi tam zůstavají malý černý čárky, což jsou chlupy který rostou pod kůží a jsou už vidět ale nejsou nad pokožkou natolik aby se daly vzít tím strojkem, voskem nebo čímkoliv jiným. Ujišťuju tě že o nich víš jenom ty a pro nikoho jiného nejsou viditelné, pokud ti ty nohy nezkoumá za účelem nalézt na nich nějaké nedokonalosti :-)
    no a k té 1) fakt nevím, znám pouze z vyprávění jak kamarádka chodila na kosmetiku a tam ji to škubali voskem, což bych asi nepřežila, z jiného vyprávění odstranění chloupků laserem na tříslech nevím jak na intimních partiích, prý napořád, ale o žádné funkční domací metodě, aby to chvíli vydrželo faaakt nevím :-) takže jestli někdo něco ví, tak sem s tím ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 593 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist