20 otázek na test- dá se to přes víkend naučit?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #376953 1.9.2017 18:09

Kolik otázek si myslíte, že se dá naučit během dvou dnů?🙂
Nebo byste to radši ane neriskovaly na tu zkoušku jít?
Už si prostě nic nepamatuju....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka21.9.2017 19:15

    To záleží, co myslíš tou otázkou. Třeba 20 otázek na test z autoškoly, kde kroužkuješ možnosti, se dá naučit v pohodě za dva dny. Pokud myslíš ale spíš otázky jako širší okruhy, jaké bývají třeba k maturitě nebo na výšce u zkoušek, potom záleží na tvojí kapacitě, vztahu k předmětu, dosavadním znalostem apod.
    Můj přístup vždycky je, že když je to test, tak tam jdu, i kdybych nic neuměla (ale člověk skoro vždycky něco napíše). Na ústní se stydím být dutá a mlčet, ale u testu si říkám, že si maximálně při opravování řekne, že jsem úplně blbá. Ale u toho já nebudu, tak mi to tolik nevadí. :-) Takže zkus se zapřít, udělej maximum a potom uvidíš.

  • jako já sice maturu nedělala až za 3 roky....ale spíš je to podle toho jak se tu učí...dobrá/špatná paměť,prostředí...nálada já se učím i 35 stránek 4,5 hodin...hlavně se uč jak to vyhovuje nahlas třeba....kamrádka používá něco jako palác,je to hrad,dům,cokoli jakékoli místo které si dobře pamatuješ a víc kde co je...je to v tvé hlavě a třeba to co se učíš si nějak spojovat s věcmi v tvém "paláci" tento rok to chci zkusit jestli to nějak funguje,ale zatím nic moc neporadím...nebo si piš na papír věci,které ti nejdou do hlavy..hlavně to nevzdávej je to blbost pořád to můžeš utáhnout na 4

  • Simea1.9.2017 20:07

    Pokud je to první pokus, řídila bych se heslem "zkouška od slova zkusit". Pokud druhý nebo třetí, tak si dám raději víc času.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist