2 měsíce s přítelem

Otázku položila: Bývalá uživatelka #27808 9.2.2011 13:11

Ahoj holky. Nepotřebuju ani tak poradit,jako spíš vyzpovídat se. Jsem s přítelem 2 měsíce,ale poslední dobou mi to připadá,jako by jsme spolu byli spíš několik let. Nějaký něžnosti nebo něco podobnýho jsem nezažila ani nepamatuju, spíme spolu jenom když jemu se chce a hlavně se mnou vůbec nic neřeší. Ať má jakejkoliv problém,ať už v práci nebo doma,tak si to nechá pro sebe. Pokud se na něco přímo nezeptám,tak se to nedozvim. Největší problém bude asi v tom,že jsme spolu začli hned bydlet...vůbec nevim,co s tim,miluju ho a tim je to všechno mnohem těžší. Nemáte některá nápad, co bych s tim mohla dělat? Děkuju, že sem to ze sebe všechno mohla dostat.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A měl přítel před tebou nějaké vážné vztahy? Totiž chlapi na to mluvení moc nejsou, a třeba prostě jen není zvyklej se svěřovat. Na začátku vztahu si na tohle stěžovalo mnoho mých kamarádek, včetně mě teda :-). Co se toho týká, tak radím nelámat to přes koleno, hlavně nedělat scény, ono se to časem zlepší. Já se manžela prostě ptám a občas z něj i něco vypadne samo. Teď už si z toho děláme oba legraci :-)

  • dzusinka9.2.2011 18:07

    Otevřeně bych si o tomhle promluvila s ním - třeba taky sám automaticky najel na ten režim, že jste spolu několik let a bere to jako stereotyp.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 535 odpovědí a 409 722 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist