2 dírky v uchu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392507 21.5.2018 19:00

Ahoj. Je mi 14 a moc bych si přála druhou dírku do ucha, ale rodiče jsou proti. Mně osobně se strašně líbí pearsingy a vše kolem, ale když rodičům dělají problém i dvě dírky v uchu, na septum můžu zapomenout na pár let 😂 Napadlo mě, že bych mohla tu další dírku dostat za vysvědčení ( přecejen mi bude 14 a půl a vychází mi jednicky a dvojky ). Dovolily by jste někomu v mem věku 2 dírky v uchu ( popř nějaký další pearsing) ?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já osobně ano ale mám k tomu trošku jiný postoj než ostatní, protože manžel je tatér a piercingář 😁 ale když ti to rodiče nechtějí dovolit tak, tak si s nimi zkus sednout a říct jim jak to vidíš a hlavně to kdykoliv popřípadě můžeš vyndat a nic nebude vidět. Ale určitě nedělej nic za jejich zády. To by k ničemu nevedlo, jen k hádkám. Já osobně jsem to měla v tvém věku stejně. Ve 14 jsem strašně toužila po jakémkoli piercingu ale naši o tom nechtěli ani slyšet. Takže jsem to nechala být. A nechala jsem to být do 23, kdy jsem poznala mého manžela a teď už to neřeším. Když chci něco píchnout tak to píchne a nemusím se nikoho prosit 😁 za mě se teda vyplatilo počkat.

  • Vic nausnic by mi nevadilo, mozna snad ani oboci, ale co bych byla proti tak kravsky krouzek v nose...

  • Svoje dcery učím jedno pravidlo - maminka má vždycky pravdu. :-D :-D :-D proti vůli rodičů bych nešla...

  • Rebeca22.5.2018 5:26

    Proč by ne? Je to jen dírka, ne tetování přes celá záda. :-) Mně druhou dírku povolili ve 13, do dalších dvou jsem pak už šla na gymplu sama bez ptaní.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 196 otázek, kterým se dostalo 271 475 odpovědí a 409 676 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist