14DPO

Otázku položila: Bývalá uživatelka #175923 4.5.2018 17:19

14DPO, dva dny hnědého špinění, dokonce i cucky sraženin a na testu s 10 citlivostí růžový duch. Včera jsem snědla tři paraleny na bloklou krční páteř a dneska jsem si dala ruské vejce. Asi mne klepne pepek. Je možné, že se to fakt ukázalo až 14DPO? A co ty sraženiny? Ráno ze mne vypadla sraženina a teď už celej den zase nic. Na testu růžovej duch z odpolední moči. Mám strach co se děje a nevím co dělat.

Tak zjevně vadnej test. Stejná značka, stejné balení a na druhém vůbec nic. Takže fakt nechápu a sama sebe se ptám, zda je tohle normální. Být člověk, který se neřídí pravidlem "důvěřuj, ale prověřuj", tak jásám, že jsem těhotná....i když to na fotce možná není tak úplně dobře vidět, naživo je na prvním testu taková růžová čárka, že ji vidí i manžel, který duchy naprosto neuznává..... Na druhém testu ale není vůbec nic. Takže příště už testy nekupuju, protože jsou to vyhozené peníze. Radši si zajdu na krev a budu mít jistotu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk4.5.2018 18:06

    Já vím, že je to na hlavu, ale lovit duchy fakt nemá smysl. Prostě to chce počkat pět dní a když tam ani v té době nic nebude, těhotná nejspíš nebudeš, pokud ano, těhotná budeš. Fakt to v těch pribalacich nepisou pro srandu králíkům. Nech to plynout a uvidíš. Jak se něco furt takhle hroti a zkoumá, má z toho člověk akorát zbytečně nervy navíc:-(

  • Ja vidim negativni oba testy

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 198 otázek, kterým se dostalo 271 491 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist