13

Otázku položila: Anonymní uživatelka #410958 29.10.2019 13:33

Dobry den, pripada vam spatne kdyz mi je 13 masturbuji, jsem holka a zacinam se privazovat k posteli a delam veci smyslem Bdsm..? Prosim odpustte si nenavistne komentare a odpovedi.. Dekuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • interstellar29.10.2019 13:39

    Moc čteš nebo koukáš na věci, co ještě pro tebe nejsou vhodné. Věkový limit není pro nic za nic. Masturbace je OK, páru je třeba upustit, ale jinak si spíš dej nějaký aerobní sport a rozmanitější koníčky pro usměrnění fantazie a energie.
    Dřív se řezalo, dnes se člověk sám přivazuje k posteli... Móda se mění :-D

  • Neda se rict, co je spravne a co spatne. Jednomu se nemusi libit to stejne, co druhemu a naopak.
    I kdyz me predstava trinactilete svazane holky jako matku dost poburuje, je do budoucich vztahu dobre, ze vis, co te vzrusuje, i kdyz si taky myslim, ze toho vis na svuj vek nejak moc.. bohuzel v dnesni dobe internetu se neni co divit, kdyz se to spoji s detskou zvedavosti (ano, stale jsi dite).
    Nicmene pokud to hodlas praktikovat i nadale, davej si pozor, aby te pri tom nekdo nenacapal (rodice, sourozenci) a do 15 let to delej jen sama, dodrzuj hygienu a bezpecnost (at se treba na necem neuskrtis).
    A az si najdes kluka, bud rozumna a nechtej po nem, aby te hned mlatil a nepriprav se o ty chvile vzajemneho poznavani a objevovani kras sexu, mazleni a milovani. On by te taky takovy poradny vyprask mohl pekne vydesit a zanechat osklive sramy na dusi, a ty se pak hodne spatne a hodne dlouho hoji.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist