:-) sex a orgasmus

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42229 6.4.2011 20:35

Ahoj holky sice divná otázka ale zajímá mě to.. jak poznáte pravý orgasmus?? Je to i tím že hned po sexu potřebujete na záchod?? =)))

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Me se po orgasmu teda na zachod obvykle nechce:) Muj pocit orgasmu bych prirovnala k morskym vlnam narazejicim na breh. Cely podbrisek a pak i telo mi zaleje tak pet sest horkych vln prichazejicich ve stazich. Po te posledni uz jen naproste uvolneni, kdy se potrebuji vzpamatovat a muze se jet dal:))))

  • Simone6.4.2011 20:40

    Co znamená pravý orgasmus? On je nějaký nepravý orgasmus? Já nevím, jak to říct, prostě je to to nejsilnější, co lze v sexu zažít. Obvykle jsem po orgasmu taková uvolněná, svaly se mi hrozně uvolní, skoro až ochabnou. A na záchod se mi taky chce, ale není to pokaždé :)

  • hey taky nwm... proste se jakoby dostanu k vrcholu strasne se stahnu a jsme stazena.. a pak se malinko uvolnim a jsem takova prijemne naladena... jenze pritel jeste vecinou pokracuje a me to stazeni prijde znovu a znovu :-D .. ale nwm.. navic jednou jsem u toho i dost naraz vytekla..... ale na zachod se mi teda nechce...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist