po vysazeni antikoncepce nemama vubec menstruaci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #93873 31.1.2013 11:41

krasny den preji,mam dotaz.o miminko se snazime pul roku,ale muj problem je ze po vysazeni HA nemam menstruaci,cetla sem ale ze i bez menstruace se da otehotnet,zda je to pravda nevim,ale za nakou radu aby se mi srovnala menstruace budu moc rada dekuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj a byla jsi s tím u doktora? Jestli ne, tak bych nešpekulovala a zašla si k němu. Chybějící menstruace asi není úplně v pořádku. Nicméně nejdůležitější je, jestli máš vůbec ovulaci. Pokud ano, tak otěhotnět asi můžeš i bez menstruace. Pokud ovulku ale nemáš, tak to nejde:-(

  • venysek31.1.2013 11:48

    Jestli ji nemáš vůbec, řešila bych to spíš s doktorem.. Pokud ji máš hodně nepravidelnou, zkusila bych nejdřív kontryhelový čaj..

  • ahoj, ja s tym bojujem tiez uz dlhsiu dobu, ja som bola aj u lekara a moj problem je anovulacia. urcite by som sla k lekarovi...podla mna za to moze HA . kolko si ju brala??? ja skoro 11 rokov

  • já neměla po vysazí ms 3/4 roku, hormony jsem měla ok. Pak ms sama dorazila. Ale bacha, já měla ovulaci i když jsem nemenstruovala !!

  • Petra331.1.2013 13:25

    Tak já měla po vysazení HA taky nepravidelnou menstruaci a Dr. mi řekl pokud nedorazí MS do 40 dnů, tak mám přijít na vyvolávačku. Že to dýl nemám nechávat bez MS. Mě po té vyvolávačce MS začala chodit, ikdyž nebyla nijak moc pravidelná, ale pohybovala se od 28-38 dnů.

  • zkusila bych gynekologa a pak asi homeopata (protože gynekolog to bude řešit dalšíma hormonama, kdežto homeopat pomůže tělo dostat do hormonální rovnováhy, aby fungovalo samo)

  • Já jsem brala HA 5 let a pak jsem si řekla dost, nebudu se cpát hormonama a po vysazení jsem taky vůbec neměla MS asi 3 měsíce, takže jsem šla raději k doktorovi, ten mi také řekl, že mám počkat a pak už jsem ji naštěstí dostala a nedošlo na vyvolání, ale určitě bys k němu měla taky jít :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist