penis smerem dolu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #58525 28.10.2012 18:21

Ahoj,možná už tady byla otázka ohledně penisu,chodím s přítelem a při jeho plné erekci mu prostě penis visí do odloučku směrem dolů,nestojí mu nahoru,zatím jsme pohlavní styk ještě neměly,jen jsme se tak mazlily,tak se chci zeptat jestli to nebude mít vliv na pohlavní styk,jeho penis je tak trošku měkej,nevím jak to popsat ale není tak tvrdej jako u bývalýho přítele.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • tak můj přítel ho též nemá směrem nahoru, ale to bude tím že je větších rozměrů tak se prostě neunese..hihi :-D jinak bych řekla že je to normální s tím tvrdnutím, někdy je jak kámen a jindy měkučký....možná je to silou vzrušení nevím :)

  • Neboj, určitě je v pořádku, penisy jsou prostě různě velké, barevné, tvrdé, zakřivené:-)

  • Na pohlavní styk to určitě vliv mít nebude, to se nemusíš bát :) Nahoru mu stát vůbec nemusí, každý muž to má jinak. Co se týče tvrdosti, záleží na síle vzrušení, pokaždé je to jinak a opět to na sex nemá žádný vliv. Můj přítel má také penis při vzrušení trochu směrem dolů. Když jsem zjišťovala, jestli to nevykazuje nějaký problém nebo nemoc, našla jsem akorát to, že penis zakřivený dolů poskytuje lepší sex a více vzrušení (oproti těm klasickým rovným, příp. stojícím nahoru). A dle mých prozatimních zkušeností s tím souhlasím.

  • Přítel to má taky a žádné problémy nemáme. Jen teda při poloze zazadu mi tlačí na moč. měchýř a chce se mi na záchod ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist