kohoutková voda, místo kojenecké

Otázku položila: Anonymní uživatelka #108580 2.8.2013 19:35

holky došla mi kojenecká voda, vadí když dam malé normalni z kohoutku převařenou?jsou nám 4 měsíce.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Vždyť co dělaly maminky v minulosti ne? :-) Stejně si myslím, že je to zdravější, než ta voda co je prostoupená ftalátama z pet lahví.

  • Martasek892.8.2013 20:24

    Já dávala jedině převařenou z kohoutku :D

  • U kojenecké vody jen vydělávají na tom, že milující rodiče pro svá dítka chtějí to nejlepší. Ze začátku je ta voda kvalitní, protože musí splňovat určitá kritéria, jenže stačí, aby ji třeba v obchodě špatně skladovali a hned se v ní namnoží bakterie, která se tam třeba dostala při balení a může být horší, než ta z kohoutku ;)
    http://ekonomika.idnes.cz/voda-z-kohoutku-porazila-kojeneckou-d79-/test.aspx

  • v těchhle velkých vedrech, kdy může ta kojenecká při skladování utrpět, bych radši dávala převařenou z vodovodu . A asi bych pak už u ní zůstala.

  • Borlova3.8.2013 12:46

    Tak ono nejde o to, že by byla kohoutková voda nekvalitní, často je hodně kvalitní. Jde spíš o to, že kohoutková často obsahuje velký množství sodíku, který zatěžuje nezralé ledviny kojence. Dospělákovi to nevadí, ale kojenci to škodí. Ale samozřejmě jsou maminy, co dávají z vodovodu vodu od začátku a maminy který dávají kojeneckou. Já dávala kojeneckou do roka. Moje mamča mi dávala taky kojeneckou. Ale když dáš párkrát z kohoutku, tak to určitě nevadí;-) Je to jen můj názor, tak doufám, že mě za to tady holky neukamenují :-D

  • Já dávala jenom převařenou kohoutkovou. Jeden čas jsem pracovala pro společnost, zabývající se čističkami na vodu(to už byli děti větší) a za sebe-kojeneckou z petky, bych já svému dítěti nedala. Viděla jsem čísla rozborů různých vod...hrůza. Je to sprostý byznis a běžně se k těmto informacím člověk nedostane.:-( Vše je to jeden velký podvod.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist