''kamoska''

Otázku položila: Anonymní uživatelka #67518 14.8.2012 15:11

s mojí kamaradkou jsem se dlouho nevideli,po dlouhé dobe jsem se setkaly před třemi -peti dny,vše vypadalo nadejne,že se znovu zacneme uplne bavit,ona ale dostala rymu a proto pry nemuze jit ven,nechtela ani se mnou mluvit po telefonu,prý na to nema naladu.Je i tak trochu líná,moc ven jinak nechodí,ale k sobe me taky nezve.Možná se ale omylem upsala když napsala že vaří a uklízí,ale proc se neleci v posteli aby se mnou mohla jit co nejdrive ven?je to celé divné a já nevím jestli na ni muzu byt nastvana,nebo co od ní očekavat.Poradte co delat.Předem dík.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak jako jestli má jen rýmu, tak nevím, proč by ležela v posteli a nevidím nic na tom, že vaří a uklízí, jen prostě nechce ven do chladna.
    Moc bych v tom neviděla nic špatného, zkus ji kontaktnovat třeba přes FB, ICQ nebo e-mail.

  • No...když budeš naštvaná, tak to ničemu nepomůže. Proč jste se dlouho neviděli? Pohádali jste se předtím? Je možné, že už o kamarádství prostě nemá zájem a nechce to říct na přímo, tak čeká, že se na to vykašleš ty. Já měla taky "kamarádku", která se ke mě nechovala moc hezky, ona si to ani neuvědomovala ale pořád mě shazovala, neustále si na něco stěžovala, byla nespokojená a neuměla se bavit o ničem jiném než o módě, drbech a stěžovat si a pomlouvat. A mě bylo blbé na to jít přímo, ale už jsem si s ní prostě neměla, co říct. :-( Mrzelo mě to, ale nemohla jsem se dál přetvařovat, tak jsem to nechala vyšumět...A když bude líná, tak moc kamarádek mít nebude. Podívej, nejlepší by bylo, já vím, že se mi to dobře říká, ale bylo by to asi nejlepší, kdyby ses jí nějak zeptala, proč se tak chová, proč nemá zájem se s tebou vidět a jestli se jenom vymlouvá na nemoc a bůhvíco tak ať ti řekne narovinu, co se děje a jestli o tebe nestojí. Budeš vědět na čem si a nebudeš si s tím muset lámat hlavu a najdeš si nějakou kamarádku, která si tě zaslouží. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist