jsem ze všechno moc přecitlivělá

Otázku položila: Anonymní uživatelka #67544 30.11.2012 15:35

Ahoj... Poslední dobou jsem hrozně ufňukaná, nevím, jestli je to tím počasím, nebo čím, ale rozbrečí a rozhodí mě každá pitomost. Třeba když s přítelem něco řešíme a on mi řekne něco ani ne hnusnýho, ale prostě svůj názor, jiný než můj, tak už mě to rozbrečí, hned se mi nahrnou slzy do očí a připadám si potom jako úplný idiot, že pořád jenom fňukám... Na něco se těším, pak to nevyjde a já zklamáním brečím... Těhotná nejsem, takže tím to být nemůže... Prostě to nechápu, nechci vypadat jako slaboch, ale hned je na mně každá emoce vidět... Máte to taky tak? A nebo jak to děláte, že se ovládáte?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • inthense30.11.2012 23:42

    ahoj,taky mivam takove obdobi.vetsinou mi ale za tim stoji nejaky nevyreseny problem a pak postaci cokoli a jsem mimo.netrapi te neco i jineho a proto reagujes precitlivele?

  • Ahoj, tak přesně takové nálady zažívám už dost dlouho, ale řekla bych, že semnou mlátí hormony,je mi 17 a zatím doufám, že to přejde, ale mě se kolikrát honí i něco hlavou a já si to neumím vysvětlit, ale buď to časem přejde a nebo se snaž myslet na něco jiného, bavit se s přáteli, najít si jinou činnost, která tě rozptýlí, toto aspoň mě trošku pomáhá, ale oslabená psychika chce hodně sil, tak hodně štěstí a drž se třeba bude zase líp :)

  • Možná hormonální nerovnováha... zkus si upravit jídelníček, ten to také může dělat. Já jsem protivná, když mi chybí sluníčko, tak občas skočím na solárko, 30 minut si krásně poležím v teple, úžasně se zrelaxuju, nabiju energií a je mi líp.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist