Salmoneloza

Otázku položila: Anonymní uživatelka #82321 2.3.2013 22:22

Můj 9 měsíční syn má salmoneozu. Měl průjmy a teploty. Dr mu udělala výtěr a ten byl pozitivní na salmoneozu. Dva dny jsem s ním byla v nemocnici. Teď už je mu dobře. Průjem jen tak jednou denně, jinak je stolička normální. Pořád je na dietě, banány, jablka, rýže, brambor, mrkev a krutí maso.
Co mu můžu ještě uvařit? Už to má skoro 14 dní, už mu to musí lézt krkem.
V pondělí budeme mít výsledky druhého výtěru, ty budou ale určitě ještě pozitivní, v době výtěru měl ještě časté průjmy.
Máte s tím některá zkušenost u tak malého dítěte?
Jak dlouho trvalo než jsme měli dobré výsledky...??
Jsem z toho zoufalá, jsme zrovna v půlce plaveckého kurzu a všechno musím tušit... :-(
Děkuji za info a rady.
Jinak mu dávám jen Nutrolin-B.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zdravím,já měla salmonelu když jsem byla malinká...Chytla jsem to někde s tatarky byly mi tak 4-5 roků (vím že je to rozdíl) Taky jsem si poležela asi týden v nemocnici (já si to teda nepamatuju ale mamka mi to říkala) Taky jsem byla na dietě nesměla jsem žádné sladké no prostě nic...Pravidelně jsem chodila myslím na krev nebo na nějaké vyšetření ale pořád se to nezlepšovalo a měla jsem tam vysoké hodnoty...Tu dietu jsem držela asi půl roku.Tak se mamka rozhodla mi dávat všechno a bylo po problémech .) Všechno jsem měla v normálu...Podle mě bych malého začala krmit už normálné ale aby měl v jídle větší podíl ovce zeleninky a tak a hlavně bych skusila nějaké probiotika tohle vše tedy v případě že už by měl malí výsledky OK :) Doufám že jsem alespon trochu pomohla:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 525 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist