Můj přítel se choval jako prase!!

Otázku položila: Anonymní uživatelka #66486 12.11.2012 14:57

chtěla bych se s vámi podělit o svůj páteční zážitek, ze kterého mám vážně smíšené pocity. V páteční večer jsme s přítelem, se kterým jsem skoro 2 roky, koupili nějaká vína a že se uděláme hezký večer. Já jsem zvyklá pít, ale tohle mi neudělalo moc dobře a rychle jsem odpadla a šla si radši lehnout (nevím co se dělo, asi jsem byla unavená a nenajezená). Můj přítel, pozorný, hodný, mi udělal hodně velké překvapení. Víte, v posteli to máme super, já jsem hodně náruživá a baví mě snad všechno, žádná nuda se mnou není. A prostě v ten pátek jsme asi po 4 dnech, co jsme se neviděli a nic spolu neměli, bez sexu jsme ten sex znovu neměli, protože jsem spala. Asi ve tři ráno jsem se probudila a nade mnou opilý a onanující přítel. Na otázku "Co děláš?" mi odpověděl něco jako že nic, že to už stejně nemá cenu a šel se znovu posadit a pít. Dál už jsem nějak neusla a asi po 15 minutách si šel ke mě sednou znova a začal mi to dělat. Pozorovala jsem ho a teda nemohla jsem uvěřit svým očím, co je to za prase.. To už jsem teda nasraná vyskočila a jako co si to dovoluje a on mě zase seřval, že se o mě celou noc stará a ať jdu do háje. Ráno jsme se probudili a nenechala jsem na sebe ani šáhnout, byl mi úplně odpornej.. Pak jsem mu to řekla, že se mi hnusí, že jsem si vážně nemyslela, že by mohl být takovej. Tak se mi omlouval, že byl opilej, že by mi to nikdy neudělal a že neví, co to do něj vjelo. Pak jsme spolu večer spali a mě přišlo, jako by mě znásilnil, cítila jsem se po tom příšerně.. Dneska jsme spolu spali zase a to už bylo v pohodě, ale stejně, stále vidím, jak mě měl jenom jako kus masa na sex. Bylo to vážně hrozný.. Jak byste reagovali Vy, dámy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Taky bych neřekla, že je to úchyl, spíš se předvedl jako hrubián, nevychovanec, prostě prase... Jestli se jinak chová normálně, tak bych to neřešila, záleží na tobě, jestli to dokážeš přejít, nebo ne... Přece jenom byl opilej.

  • Já jsem zastánce toho, že alkohol neomlouvá. Ale pokud se omluvil a je v pohodě tak si myslím že by to mělo fungovat dál :)

  • lenoric12.11.2012 18:35

    Taky bych z toho nedelala Buh vi co. Zezacatku by me to asi taky soklo, ale co uz.. To bude za cas zase v pohode, uvidis. No s tim kusem masa na sex? Myslis ze s nami ti chlapi spi kvuli nasim krasnym dusim? :))

  • Bud ráda,že nešel jinam.Nejspíš měl na tebe velkou chut a alkohol to ještě podpořil.Nedělala bych z toho vědu.Nevím co myslíš tím jako znásilněná.Spala jsi s ním dobrovolně,ne?

  • Pilulka12.11.2012 22:46

    Třeba má takovou úchylku. Nebo měl jen velkou chuť :) Jen mě zaráží pokud je to úchylka, že se ti nesvěřil. Můj přítel se mi s úchylkou svěřil po roce vztahu, sice sem čuměla jako blááázen, ale nevadí mi to a spíš ho v tom jakoby podporuji. Tak si promluvte a zjisti o co jde :)

  • Taky bych to nějak zvlášť neřešila,i když by mi to přišlo divný,ale popíjeli jste oba a asi fakt dostal chuť si to udělat,možná mu přišlo vzrušující,že přitom spíš...prostě každej to má jinak.Spíš bych se ho na to možná zeptala,jestli to byla vyjímka a nebo se mu to fakt líbí.A řekla,že mi to nebylo příjemný.Pro mého přítele jsem v sexu bohyně :-D,ale když nejsem doma a dostane chuť,tak si to za pět minut udělá u péčka a vím o tom...Myslím že v tomhle mají být lidi otevřený..a rozhodně bych ho nečastovala nějakýma nadávkama,pokud je jinak v pohodě a fajn chlap,prase a úchyl vypadá fakt jinak :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist