Mokrá ejakulace u ženy

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43693 27.4.2011 10:29

Ahojte, chtěla jsem se na něco zeptat. Při sexu mám s přítelem častokrát mokrou ejakulaci, ale že by tam byl nějaký orgasmus..to se mi nezdá. Taky jsem si početla, viděla atd.. že to můžou být až výstřiky. No a ono furt nic? Dá se to nějak cvičit? :) S přítelem se budeme zanedlouho stěhovat, zatím přebýváme u rodičů (jinak to zatím nejde).. no a jelikož oba máme mladší sourozence..skoro vůbec nejsem spolu samy. To znamená, že kdykoliv spolu něco máme, tak se bojím, že někdo přijde, někdo nás uvidí a podobně. Příteli je to jedno.. on to nějak neřeší. Ale já mám z toho nervy..až se divím, že mokrý ajekulát mám. Myslíte, že se vše zlepší..až se odstěhujeme a budeme KONEČNĚ SPOLU SAMY?? :)

Docela mě to mrzí..on si to užívá a já navzdory nervům a strachu kolikrát ne.

Poraďte..prosím :)

U sexu jsem také potichu, přece si nemůžu dovolit nějaké vzdychání, pěkné slova..když vedle v pokoji někdo je..jsem z toho zoufalá :(. Když jsme spolu někde samy..mám zase strach, že někdo přijde jen tak nebo, že nás někdo uslyší :(.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já sem měla za to, že je jen ( když už ) mokrý orgasmus ( a tam může být i ten výstřik jak se zmiňuješ a nacvičit se to fakt nedá, buď to je nebo ne ) a nepleteš si to tvoje spíše se zvlhčením - u vzrušení - když není orgasmus jak popisuješ??

  • ahoj, ano to je mokrý orgasmus. Já ho při styku nedosáhnu, ale když jsem si o tom jednou přečetla, tak jsem také zkoušela, zda to funguje i u mne. Je to tak jak píšeš....při dráždění se to vevnitř trochu zduří, vyvolá to pocit, jako by se ti chtělo na záchod a pak to z tebe jde. Je to čirá tekutina, nemá to nic společného s močením.....já při tom také žádný pocit, jako při orgasmu neměla, proto jsem to už pak ani nezkoušela, ale jak jsem psala při samotnéms styku toho nedosáhnu a pochybuju, že se to dá nějak ovládat. Buď to máš, nebo nemáš.....

  • myslím že tohle je věc toho, že to buď máš dané že ho dosáhneš, a nebo prostě ne. A pak se můžeš na hlavu postavit a nepůjde to. Nicméně jako mokrý orgasmus je ve většině článků popisováno vlastně takové uvolnění svalů, že dojde k pomočení, rozhodně to není tekutina z vagíny.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist