"Miluji tě/mám tě rád(a)"

Otázku položila: lenoric 12.1.2013 22:57

Ahojte, jen mě zajímá jak jste na tom byly vy s vaším milým. Kdy jste se sobě vyznali, popř. kdo s tím u vás přišel jako první? :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • první s tím přišel přítel (ještě před tím, než jsme spolu začali chodit, což mě trošku odradilo). Jinak já jsem mu miluji tě řekla asi po 2-3 měsících vztahu. Ale myslet jsem si začala už dřív, jen jsem teda mlčela...

  • Martasek8913.1.2013 7:08

    Tak první mi to napsal tehdy ještě jako kamarád on - 3 dny před tím, než jsme se poznali osobně - znali jsme se půl roku z netu :) Dali jsme se hned dohromady, když za mnou dojel a za pár dní jsme si to řekli do očí :) Vím, že se s tím nemá spěchat, ale prostě jsme se virtuálně tak okouzlili a našli, že s tím prostě nešlo čekat :D

  • venysek13.1.2013 8:31

    Jako první s tím přišel manžel. Než jsme se dali dohromady, znali jsme se asi 3 roky a on mi to napsal asi po 14 dnech na ICQ. Na jednu stranu jsem se vznášela, na druhou jsem to chtěla do očí, ale to přislo taky brzo :-) Prostě se jen styděl mi to říct do očí hned, byla jsem jeho první holka, tak neměl zkušenosti :-)

  • Gejbrieel13.1.2013 8:48

    Jako první jsem mu asi řekla já,že ho miluji a to asi,když jsme spolu chodili shruba 1 měsíc.
    Ted jsme spolu už víc jak 2 roky a trochu se předháníme kdo řekne jako první Miluji tě :-D

  • U mě to taky byl první přítel, asi někdy měsíc po tom, co jsme spolu začali chodit, bohužel já to tehdy tak necítila a on mi to hodně vyčítal, že mu nedokážu říct miluji tě. Byla jsem tehdy těsně po rozchodu a ani jsem vlastně nikoho dlouho nechtěla ani vidět, ale nějak se stalo a začali jsme spolu chodit :-) Trvalo mi to docela dlouho než jsem mu to řekla a jak na mě tlačil, tak to moje první miluji tě nebylo upřímné. To pravé, kdy jsem to opravdu cítila, přišlo až o hodně později. Pak už ho to konečně přešlo a pochopil, že jsou i další důležité věci než jen tohle slovíčko. Teď už jsme spolu 3 roky a máme se stále víc a víc radši i bez slovíček, které si samozřejmě občas řekneme :-)

  • U nás taky začal tenkrát manžel-byl mi 15,jemu bylo 24 :D byli jsme kámoši,jezdila jsem za jeho sestrou vždy na pokec.Jednou mě šel doprovodit na bus,normálně jsme se rozlučili a v buse mi přišla smska ,,Miluju tě,ale bojím se,že si tě nezasloužím'':D Nebrala jsem to nijak vážně,myslela jsem,že si spletl číslo.Chodila jsem tenkrát s jedním klkuem,takže jsem to nijak neřešila,až u nás byla akce,manžel se opil a začal mi valit klíny do hlavy.Líbil se mi,co jsme se znali,ale pořád jsem nevěřila,že dospělý chlap by ke mě mohl mít vztah,takže jsem si od něj začala držet odstup.Na konci listopadu se mi rozpadl vztah s tím přítelem,manžel se to dozvěděl a začal mě dobývat ve velkém-růže,čokolády,dárky...Dohromady jsme se dali až 3 měsíce po jeho smsce,po tom co jsme spolu začali chodit se do očí odhodlal až po 2 měsících :) ted' už to je 8 let,ale pořád si to pamatuju...i když už to není tak růžové :)

  • Simone13.1.2013 16:25

    Já jsem asi speciální případ - u nás jsem to byla já asi po roce vztahu a můj přítel dokonce až po dvou letech ;) Já jsem si dala na čas, protože jsem to předtím nikomu neřekla a chtěla jsem si tohle vyznání nechat pro toho jednoho až si budu skutečně jistá (no jo, romantička :-D) a příteli to trvalo ještě dýl, protože u nich v rodině si nevyjadřují city, a tak mu fakt trvalo, než mi tuhle větičku řekl. Myslím, že mě miloval už mnohem dřív (však mi to taky dával všelijak najevo - slovy i činy), ale říct "miluji tě" bylo pro něj moc emotivní. A když mi to na naší první dovolené u moře říkal, tak měl dokonce zvlhé oči dojetím. Takže ano, trvalo nám to jako asi nikomu, ale bylo to zase to nejkrásnější vyznání, jaké jsem kdy slyšela. No a teď už s tím nemáme problém ani jeden (jsme spolu 6 let:)

  • To vím přesně, zapsala jsem si to. :-) Bylo to na chatě po měsíci a 17 dnech chození, i když jsme se znali cca. o měsíc déle. Vyznal se přítel a já z toho byla v šoku. Já sama to tak cítila už nějakou dobu, ale říkala jsem si, že to neuspěchám, abych ho tím nevyděsila a kdosi cosi... Tak jsem chvíli v šoku mlčela a pak mu tak zadrhávaně odpověděla: Miluju tě. Protože zrovna dvakrát nemám ráda Já tebe taky. On se mě pak po nějakém čase ptal jak dlouho bych čekala, než bych mu to řekla já. No když jsem o tom přemýšlela, tak asi o dost déle, protože jsem se prostě bála, abych to tím nepokazila. Ale jsem ráda, že se vyznal on, je to strašně krásný, a nejhezčí je, že to vydrželo ale kdybych se vrátila, tak to co jsem cítila tehdy ještě pravé miluju tě nebylo. To byla teprve zamilovanost. :-)
    Co se týče Mám tě rád. Tak to jsem se mu poprvé vyznala v smsce asi po 14 dnech, co jsme se znali, psali jsme si a byli párkrát venku (ale vlastně to nebyly rande, ale kamarádské schůzky, haha, dneska bych to brala jinak :D ) Napsala jsem mu to v den jeho narozenin. Něco jako: Všechno nejlepší k narozeninám. Mám tě ráda. Já už byla v tu dobu do něj blázen :-) Ale takové to opravdové vyznání přišlo zase ode mě v předvečer začátku našeho vztahu. :-)

  • U mě poprvé ,,Miluju tě" řekl můj přítel. Já ho milovala od první chvíle,ale nechtěla jsem,aby se nechal ovlivnit mnou a řikal mi to jen tak, abych se necítila špatně. Řekl mi to asi po 4 dnech chození a jme spolu už rok a půl. Je to můj vůbec první kluk a já jeho první holka,kterou kdy miloval. :) Nejkrásnější bylo,že mi to řekl v dobu, kdy jsem to nečekala. Sice ne na romantickém místě, ale věděla jsem,že to myslí opravdu vážně. :)

  • Mně "miluju tě" vždycky poprvé říkal kluk, ten současný, s kterým jsme spolu 3/4 roku mi to řekl asi po měsíci vztahu, když me vezl v noci domů a seděli jsme spolu po tmě v autě. :) Já jsem mu to řekla poprvé asi o měsíc pozděj. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist