Jakou máte zkušenost s balonkem EPINO? Kde ho koupit ?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25351 12.5.2011 7:58

Ahoj holky, Zajímalo by mě, jak je cvičení s balonkem Epino efektní - proto prosím o stručný popis, jak jste s ním byly spokojené.
Dá se balonek koupit i v lékárnách nebo pevných obchodech ? Nebo na jakém webu ho mám případně objednat ? Jaká je dodací lhůta.
Moc děkuji za rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Přesně marleene, zkušenosti si přečti na koníkovi, už jsem ti na to také posílal odkaz. Kdysi jsem se tu holek taky ptala, ale moc zkušeností nebylo, ale na koníkovi je nás příznivkyň cvičení dost :) Můžeš si ho koupit i použitý, holky ho tam prodávají, ve většině případů se stejně používá ještě s kondomem, já , i když jsem si ho pořizovala nové ho používám také výhradně s kondomem, přijde mi to prostě hygieničtější a to pak stejně ještě všechno desinfikuju speciálními čtverečky k tomu určené, Dokonce některá centra porodních asistentek ho i půjčují. Já sama za sebe mohu říct, že mi cvičení, i když mám ještě před porodem, pomohlo už teď dostatečně psychicky, věřím si, že to jednoduše zvládnu a po porodu si i sednu :)
    Jinak v lékarnách ho nekoupíš, je to speciální pomůcka, která v ČR ještě není tak hojně používaná, jako v jiných zemích. Myslím, že odkazy na eshopy už jsem ti taky posílala.
    www.epino.cz
    http://www.ditezeskatulky.cz/cs/221.2055/pro-maminky/porod/epi-no-delphine
    http://www.babako.cz/epi-no-delphine-epino
    http://www.branakdetem.cz/epi-no-balonek-na-pripravu-pred-porodem.htm

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 738 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist