Porce: 6 | Doba přípravy: 10 minut | Doba pečení: 20 minut | Teplota: 220 °C
listové těsto, kysané zelí, maďarská klobása, vajíčko, grilovací koření
Porce: 2 | Doba přípravy: 10 minut | Doba pečení: 10 minut | Teplota: 200 °C
listové těsto vyválené už z obchodu, zbytek rajského protlaku, trochu jemně pálivého kečupu, koření na pizzu, jeden přimražený nastrouhaný hermelín, půlka vajíčka, sůl
Porce: 10 | Doba přípravy: 50 minut | Doba pečení: 25-30 minut | Teplota: 180 °C
Těsto:
2 hrníčky mléka
150 g másla
0,5 hrníčku másla
1 droždí
6 hrníčků mouky (půl na půl hl./polohr.)
1 prdopeč
Náplň:
měkké máslo
skořice
skořicový cukr (nebo hnědý cukr)
Porce: 3 | Doba přípravy: 10 minut
200 ml smetany ke šlehání
250g tvarohu ve vaničce (použila jsem tučný)
moučkový cukr
kakao
maliny