Zpevněte pokožku pomocí mikrojehličkové radiofrekvence

Moderní estetické kliniky dnes nabízejí řadu zákroků, které pomáhají bojovat s projevy stárnutí pleti. Některé metody jsou známější, o jiných se mezi veřejností ví o něco méně. Pojďme si dnes představit mikrojehličkovou radiofrekvenci.

Zpevněte pokožku pomocí mikrojehličkové radiofrekvence

Představení metody mikrojehličkové radiofrekvence

Mikrojehličková radiofrekvence je metoda, která se využívá k vypnutí pokožky obličeje, krku a dekoltu nebo zpevnění svraštělé pokožky loktů a kolen. S její pomocí se mohou také vypnout jemné vrásky kol očí nebo nad horním rtem. Velmi dobrý efekt má při vyrovnávání jizviček po akné.

Pomocí mikrojehličkové radiofrekvence je možné také řešit zpevnění pokožky vnitřních paží, zpevnění ochablé pokožky podbradku či jeho zpevnění po absolvované liposukci nebo zpevnění ochablé pokožky břicha.

Mikrojehličková radiofrekvence využívá cíleného a silného prohřívání pokožky v určené hloubce, jehož výsledkem je stahování kolagenních vláken v dermis. Postupně se dostavuje liftingový efekt a dlouhodobé zpevnění a vypnutí pokožky. Mikrojehličkovou radiofrenkvenci můžete podstoupit na klinice BcD Clinic. Navázat můžete zákroky jako je hydrolifting, plazmalifting nebo Innofill – více o těchto zákrocích si můžete přečíst v tomto článku.

Jak zákrok probíhá?

Elektromagnetická energie se pomocí jehliček zavádí přímo k cílové tkáni, mění se v teplo, které prohřívá a následně stahuje kolagenní vlákna a současně aktivuje tvorbu nových kolagenních vláken. Výsledkem je vypínací efekt.

Samotný zákrok může být pacienty vnímán jako mírné štípání vlivem intenzity energie vpravované do pokožky s následným silnějším pocitem tepla. U citlivějších pacientů se proto hodinu před zákrokem může použít krém k lokální znecitlivující krém.

Mikrojehličkové radiofrekvence pomáhají bojovat s projevy stárnutí pleti

Co dělat po zákroku mikrojehličkovou radiofrekvencí

Po proběhlém zákroku dochází dočasně k vysušení pokožky, proto je vhodné pleť promazávat mastnějšími krémy. V místě vstupu radiofrekvenční energie se mohou vytvářet drobné stroupky. Ty se během několika dnů odloučí. Stroupky můžete v případě potřeby po celou dobu překrývat make-upem. Důležitým opatřením je ochrana pleti před sluncem.

Vzhledem k tomu, že novotvorba kolagenu a elastinu je dlouhodobým procesem, dochází ke zlepšování kvality pleti během období 2-3 měsíců. Podle toho, jak je pokožka poškozena, se doporučuje absolvovat 2-4 sezení s odstupem 1 měsíce až 6 týdnů.

Po sérii zákroků dochází k úbytku jemnějších mimických vrásek, pleť se zpevňuje a dochází k vypnutí ochablé pleti a stažení strií.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist