Znáte využití moderních tapet?

Když se mluví o tapetách, tak se většině z vás jistě vybaví klasická varianta, která se lepí na stěnu. Dnes však existuje možností o mnoho více. Podívejte se s námi, kde všude lze využít speciální moderní druhy tapet.
Trendy tapety do bytu

Dveře

Jsou vaše interiérové dveře nevzhledné? A vy nemáte tolik peněz na jejich renovaci, nebo na nákup nových? Nemusíte zoufat. Řešení, které bude levné a skvěle vypadající totiž existuje. A jsou to právě moderní tapety na dveře do bytu, které vám doporučíme. Právě ty jednoduše nalepíte na své stávající nevzhledné dveře, díky čemuž jim dodáte nový, zcela unikátní vzhled. Jejich výhody jsou jasné a jsou spojeny:
 
  • S řadou dekorů
  • S nízkou pořizovací cenou
  • Se snadným nalepením

Zeď

Zůstat samozřejmě musíme také u klasiky. A tou je nalepení tapety na zeď. Nemusí se nutně jednat jenom o tapetování celého interiéru. Trendy tapety na stěnu do bytu mohou posloužit jako velmi zajímavá dekorace. V obývacím pokoji se hodí třeba za vaši pohovku, v ložnici za postel. Celý vzhled místnosti tím příjemně oživíte. Navíc i tady mohou mít svou praktickou funkci, která souvisí s tím, že lze snadno zakrýt nevzhlednou stěnu. Nechybí také jednoduché nalepení, a to díky samolepící vrstvě. Už dávno není nutné řešit lepidlo, jako tomu bylo v minulosti.

Lednice

Tapeta na ledničku? Proč ne. Pokud ji máte starou a ošoupanou, nebo se začíná výrazně objevovat rez, není nic jednoduššího, než jí dát opět dokonalý vzhled. I tady se sice dají použít tapety, které se na ni nalepí. My však doporučíme využít modernější cestu, která je spojena s využitím magnetické tapety. Vzhledem k materiálům lednic bude snadno držet na každé, bez ohledu na modelu. Stačí jenom upravit rozměry, přiložit, a rázem máte jistotu, že vaše lednice bude opět jako nová. A to stejně jako v předchozích případech, pouze za pár korun.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist