Zářivý úsměv po celý rok. Jak bělit zuby šetrnou formou?

O chrup je potřeba se pečlivě starat a dnes to není nic, co by někdo nevěděl. Přesto však vlivem životního stylu nebo prostředí, můžeme mít problémy, které nám návštěva zubaře určitě nepomůže odstranit. Jsou jím nevzhledné zažloutlé zuby. Velký podíl na nich mívá kouření nebo konzumace kávy, ale nejsou to jediné příčiny. Nevíte, co s tím? Zkuste efektivní řešení, které vám navrátí zářivý úsměv.

Zářivý úsměv

Bělení zubů je hitem zejména v USA

Určitě jsou všem dobře známy prostředky na bělení zubů. Problém je v tom, že většina z nich je poměrně agresivní a vyžaduje dlouhou dobu aplikace. Lidé s citlivými zuby je navíc snášejí velmi špatně. Bělení zubů je populární hlavně v USA, a také proto jsou produkty z tamního trhu asi nejvhodnější, které lze sehnat. Cenově dostupné bělící pásky ze Spojených států si lze nicméně objednat i u nás přes internet, takže je může vyzkoušet kdokoliv. S ohledem na šetrnost k zubům jsou v USA doporučovány také Americkou zubní asociací. Jejich hlavní charakteristikou je:
 
  • Krátká doba aplikace
  • Dlouhotrvající účinek

Pásky stačí aplikovat na pouhých 30 minut denně, přičemž jedna kůra je 20 dní. Vždy ale záleží na tom, jak moc zažloutlé zuby máte. Silným kuřákům může pochopitelně bělení trvat delší dobu, než je tomu v jiných případech. Většinou první rozdíly rozpoznáte ale již po několika dnech.

Citlivé zuby si zaslouží šetrné bělení

Důležitý je dlouhotrvající účinek, protože potom není nutno bělení příliš často opakovat. Prakticky by mělo stačit bělení jednou ročně. Tento faktor spolu s krátkou dobou aplikace je velmi důležitý pro citlivé zuby. Nemusíte se tak obávat výrazné přecitlivělosti, protože proces bělení je šetrnější. Zvýšená citlivost je u bělení zubů normální, ale u zvlášť citlivých zubů může být velice nepříjemná. K zubům šetrnější bělící produkty vám však pomohou toto riziko snížit.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist