Zaměřeno na maminky! Tipy na originální zážitkové dárky

Všichni známe zážitkové dárky jako seskoky padákem, lety letadlem a jízdy tankem, ale věděli jste, že existují zážitky také pro maminky a to včetně těch nastávajících? Takže až budete přemýšlet čím zajímavým obdarovat vaši přítelkyni, která je v očekávání nebo kamarádku s malými dětmi, teď už budete vědět, kde originální dárek seženete.

Zážitky pro nastávající maminky

Zážitky pro nastávající maminky 

Přímo pro těhotné ženy nabízí zážitková agentura ESENNCE.cz hned několik zážitků. Každá nastávající maminka si potřebuje občas pořádně odpočinout, dopřejte jí tedy uvolňující masáž přímo pro těhotné nebo prenatální masáž v kombinaci s manikúrou a pedikúrou. Praktickým dárkem je těhotenský kurz, který ocení každá nastávající maminka, která má obavy z toho, jak bude těhotenství a porod probíhat. Pro aktivní těhulky bude ideálním dárkem poukaz na plavání a cvičení v bazénu, speciálně sestavené na míru těhotným ženám.

Co darovat čerstvým maminkám 

I pro novopečené maminky se mezi zážitky najde pár speciálních přímo pro ně. Patří mezi ně cvičení po porodu s hlídání, což je skvěle vymyšlený dárek pro maminky, které se chtějí dostat brzy do kondice. Poukaz je na 12 lekcí speciálního poporodního cvičení při kterém účastnicím hlídá děti dětská sestra.  Maminka si tak může bez starostí zacvičit a nemusí si složitě domlouvat hlídání. Krásným zážitkem pro miminka je kojenecké plaván. Jedná se o 6 individuálních hodinových lekcí plavání přímo u obdarovaných doma. Plavání v takto útlém věku je skvělé pro psychomotorický vývoj dítěte, přispívá k podpoře imunity a připravuje dítě pro pokračující nácvik plavání ve velkém bazénu. A navíc je to skvělá zábava jak pro miminko, tak pro rodiče.

Co darovat maminkám

Když jsou děti odrostlejší 

Pokud hledáte dárek pro ženu, která si v první řadě potřebuje odpočinout od každodenního shonu a péče o ratolesti, určitě sáhněte po nějakém wellness zážitku. Takový půlden strávený v salonu s veškerou péčí dobije energií každou ženu na dlouhou dobu dopředu. Pokud navíc přidáte své služby coby hlídače dětí, úspěch dárku máte zaručen.

Kde vše pořídit?

Teď možná to nejdůležitější z celého článku. Kde se dají výše popsané zážitky koupit? Najdete je v nabídce zážitkové agentury ESENNCE.cz, která patří mezi stálice ve svém oboru a opakovaně byla také zvolena vítězem soutěže Shop Roku v kategorii Dárky a Zážitky. Balíček objednáte z pohodlí domova přes internet nebo telefonicky. Bez starostí a velmi rychle pořídíte dárek, který je nejen hezký, ale také originální a praktický.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist