Začněte nový den stylově. Doplňte svůj šatník o trendy kousky

Jistě to znáte. Stylových kousků v šatníku není nikdy dost. Přestože praská ve švech, vy opět ani dnes ráno nemáte nic na sebe. Nezoufejte. Vaše rána před zrcadlem dobře známe, protože sami na tom nejsme jinak. Móda je zkrátka někdy náročná disciplína, která dá opravdu zabrat. Snažíme se sledovat všechny módní trendy, ale zároveň zůstat sami sebou. Ideální stav je věčným hledáním módní dokonalosti a vytříbeného vkusu.

Jak vypadat stylově?

Šatník je od toho, aby se měnil

Také ten vkus se nám s věkem samozřejmě vyvíjí, je tady ale stálice, kterou najdete v každém šatníku. Jedním z nejdůležitějších součástí téměř libovolného neformálnímu otfitu bývá obyčejné tričko. Proto je potřeba jich mít v zásobě opravdu hodně. Dámská trička se totiž dají kombinovat prakticky ke všemu. Mohou být s potisky i bez, mohou mít šněrování, knoflíčky, řasení i řadu jiných zajímavých detailů. Mohou být volná i upnutá, vždy záleží na tom, jaký výsledný look je vaším cílem.

Stylové kousky je potřeba do šatníku rozhodně doplňovat průběžně, protože vybledlé tričko opravdu není tím, co chceme v ulicích vystavovat. Není tak potřeba na sebe být při obnově šatníku zbytečně přísní, když jste dnes zase utráceli. Zkrátka to byla nutnost. Není to tak?

Bez starostí za sluncem

Prosluněná Itálie bude navždy synonymem pro módu. A Italové módě a designu opravdu rozumí. Proto vás nikdy nezklamou ani stylové italské kabelky. Velmi trendy jsou v aktuální sezóně:
 
  • Lesklá broušená kůže
  • Pestré barvy

Kabelky v italském stylu se vyznačují zajímavými a propracovanými detaily, které zvládají opravdu jen italští návrháři. Nejeden kousek vám může svou krásou vyrazit dech, proto vás dopředu varujeme. A v kombinaci s tím, že lze tyto skvostné módní kousky na internetu zakoupit opravdu za skvělé ceny, očekáváme, že také u vás propukne nákupní mánie co nevidět.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist