Vyzkoušeli jste již těhotenskou masáž?

Těhotenství je nepopíratelně vzrušujícím obdobím života ženy, navzdory radostnému očekávání se ale může stát, že vám bude dělat problémy stres z toho, co vás čeká. Výjimkou také nejsou bolestivé průvodní jevy spojené s obrovskými změnami, které se v těle maminky odehrávají. Negativní myšlenky, které by mohly poznačit vaše nejkrásnější období, je možné odfiltrovat i díky schopným odborníkům, ať už jsou to různé předporodní přípravy a sezení nebo skupinové těhotenské cvičení. Jedním ze skvělých způsobů, jak se na příchod vašeho děťátka pomaličku připravit, je i těhotenská masáž. Slyšeli jste už o ní?

Jde vlastně o jemnou aromaterapeutickou masáž, která uklidňuje, řeší problémy například s otokem dolních končetin a pomocí éterických olejů navozuje v mysli matky klid a pohodu, která jí pomáhá se napojit na své nenarozené miminko. Jde vlastně o jakousi formu prenatální komunikace, která působí oboustranně, tedy nejen na matku, ale i na dítě. Může usnadnit průběh těhotenství i porodu.

Masáže Praha

Při takovéto masáži, obvykle trvající hodinu, se terapeuti věnují zejména zádům a šíji, navíc se mohou masírovat i horní a dolní končetiny, které v důsledku hormonálních změn v tomto období velmi trpí. Obvykle je masáž zakončena hloubkově relaxační masáží obličeje a dekoltu. Při masáži se tělo nachází v uvolněné pohodlné poloze díky speciálnímu vaku, na němž se masáž provádí.

Masáže si v profesionálním pražském salonu Aeditus můžete užít i spolu s partnerem, v nabídce jsou totiž i masáže pro dva, kdy relaxujete společně a můžete tak tento čas využít k odreagování se od běžných problémů každodenního života. Nejen budoucí maminky, ale kdokoliv si může vybrat ze široké nabídky masáží - čokoládové masáže, havajská masáž, masáž lávovými kameny a podobně. Salón Aeditus je díky své dlouholeté praxi spolehlivým řešením i pro ty, kteří mají vážnější problémy s pohybovým aparátem. Fyzioterapie, rehabilitační cvičení, speciální odborné techniky k odstranění poruch pohybového aparátu - prohlédněte si více například na Dornova metoda Praha.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist