Vybíráte skříň? Myslete na dostatek úložných prostor

Také máte šatník, který obsahuje mnoho kousků oblečení? Pokud už je doslova nemáte kam dávat, je a místě začít tento problém aktivně řešit. A jak na to? Nejlepší je, když si do svého interiéru pořídíte novou skříň. Při jejím výběru je dobré hledět hlavně a dostatek úložných prostor. Jak se to dá zajistit?

Ujasněte si, kam bude skříň umístěna

První věc, kterou je nutné si promyslet, bude místo jejího umístnění. Zde je následně vhodné zaměřit se také na konkrétní rozměry, které zde budete mít k dispozici. Jedná se nejenom o šířku a výšku, ale jedná se také o hloubku. Poté vybírejte moderní vestavěné skříně, které budou danými rozměry disponovat. To v dává výhodu jasně spojenou s tím, že daný prostor využijete na maximum. A kam skříň nejlépe umístit? V úvahu připadá:
 
  • Ložnice
  • Chodba nebo předsíň
  • Šatna

Jak na vnitřní dispozice?

I ty by vám zcela pochopitelně měly plně vyhovovat. Roli v tomto ohledu hraje primárně to, jaké oblečení vlastně máte a jak ho do skříní ukládáte. Dnes je možné jít variantou klasických polic, nebo variantou šatní skříně, která obsahuje tyč, na kterou budete věšet ramínka. Problémem dnes nemusí být ani to, že obě možnosti zkombinujete. Nová skříň ta bude určena pro všechno vaše oblečení, které máte a které používáte. A to bez ohledu na to, jakým způsobem jste zvyklá ho skládat a ukládat.

Zaměřte se také na otevírání skříně

Proč právě na něho? Jelikož může ovlivnit tom jak bude skříň velká. Pokud zvolíte klasické panty, tak je třeba myslet na dostatek prostoru pro otevírání. A o to více se může snížit velikost vaší skříně. Mnohem lepší volbou tak může být otevírání pomocí pojezdových křídel. Zde není nutné myslet na jakýkoliv prostor navíc. Stačí jenom tolik, abyste se před ní vešla. A o to větší vnitřní dispozice může mít. I na toto myslete, jelikož se na to celkem často zapomíná.

Nejlepší rádkyně

Aktivita na WomenZone

TOPlist